Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P Bubus

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erotikus sztorik között rendszeresen olvasni olyat, hogy jön a vízvezeték szerelő vagy tv szerelő és a nő, vagy azért mert nincs pénze kifizetni a munkálatokat, vagy csak azért mert be van indulva a szakmunkás testre (szemben apu office bodyjával) élete kuffantását hajtja végre a…..
Először is sűrű elnézést kérünk a hosszú hallgatás miatt, de hát tudjátok, jött a karácsony és egyébként is ilyen hidegben az ember inkább motelszobába menekül egy kiadós kuffantásra mintsem jéggé dermedt remegő alig található műszeredet próbáld egy félig fűtött…..
Szex autóban? VW T4 Szexfurgon 2010.08.18 10:53:00
Bevallom őszintén nagyon vártam már ezt a napot, hogy a közeli ismerősünk által beszerzett Volkswagen T4-es szekeret szemrevételezhessük.Az első 5 perc után az jutott az eszembe, hogy ez a kocsi egy mozgó hálószoba a 70-es évekből. Van benne minden amivel Samantha Foxot vagy…..
Céges mókus autója többnyire vagy Astra vagy Fókusz. A Ford Focus és az Opel Astra megosztja a céges sofőrök társadalmát! Van, aki erre esküszik és van, aki arra, de persze leginkább arra esküsznek, amit kapnak, hiszen a legjobb autó a céges autó. Ezen autók egyik nagy…..
Amikor az első randira egyterűvel érkezel, a csaj megnézi, hogy van-e gyerekülés nyoma a hátsó ülésen. Van azonban olyan, amikor már az autó látványától is lecsúszik a bugyi.… Ilyen lehet például az Audi A5, azonban mégsem biztos, hogy tökéletes választás ha szexautót…..
Skoda és a szex? Talán csak Blazsej doktornak jönne be a Kórház a város szélén sorozatból ha ápolónőket akarna megcuccolni!  Vagy mégsem? Ha azt mondjuk Skoda, akkor 10-ből még mindig 5 ember azt mondja, hogy a Keleti blokk autója, KGST szekér, teafőző szoci verda…..
Kuporgó tigris, négykézlábas, hátsó bejárat vagy ablakmatrica póz Hátsó ülésen keresztbe, a nő térdel vagy kuporog, haladóknál első ülésen a műszerfalra támasztva a nőt. A hátsó ülésen a csaj kapaszkodhat a parakarba vagy az ablaklehúzó karba esetleg megtámaszkodhat a karfán. A nagy belmagasság…..
Nem azért szeretjük, mert gyors. Nem azért szeretjük, mert gyönyörű. Azért szeretjük, mert NAGY. Igazi családbarát autó.  Új tesztünk választottja Citroen Xsara Picasso.Még mindig a magyarországi piac legkeresettebb egyterű autója a Xsara Picasso, pedig a Citroën azóta már…..
Kezdő fiataloknál és első autóstulajdonoknál jellemző, hogy rengeteg jópofa dologgal tunnigolják az autójuk belsejét. A kor előrehaladtával, már a praktikum győz a jópofaság felett. 1.  Az első számú, és legfontosabb szabály: Ne zsúfold tele praktikus belső…..
Az autózás kultúrája csupán száz évre nyúlik vissza, a káma szutra azonban időszámításunk szerint valamikor 100 és 400 között keletkezett. Ha jobban átgondoljuk a dolgot akkor rájövünk, az autós szexnek alig van kultúrája, művészete, sőt írásos emléke, pedig szerves…..
Olcsó, kicsit fapados, sok van belőle, és a mienk, de mégsem Suzuki. A legtöbb embernek már volt, vagy lesz…..Mi lehet az?Első tesztünk kiválasztottja az igazi népautó: Opel Astráék F szériás mobilja. Használható állapotban már 250.000 Ft-ért a kezdő tizenéves ifjú…..