Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám177

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meki, edzősködés, istállómunka, fotóbolt és cipőbolt után egy újabb érdekes munkakörbe vágtam a fejszém, ami városias nevén raktári kisegítő munka, magyarul meg (szórványosan) fizetett rabszolgamunka az üzemben a szalag mellett (mosópor, színfogó csomagolás). No, ez volna a Power Pak, ami a…..
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..
Criss Angelnek valaki felhívta a figyelmét, hogy van ez a Dynamo nevű angol srác, aki részben az ő tv specialjeiből állítja össze saját tv műsorát. Heti rajongóknak készülő video rant-jében Criss kifakadt és közölte, hogy ha Dynamo férfi, akkor eljön Vegasba hozzá és…..
Ádám177 2013.03.19 20:22:29
@Kelle Botond: Értem.:) Tehát akkor ilyen helyekről mint például az 52magic.com nevű oldalról nem is nagyon érdemes vásárolni bűvészkellékeket?:)
Már bűvészkedsz egy ideje és szeretnél továbblépni? Járj bűvészklubba! A rendszeres Corodini klubban rendezett szemináriumok kapcsán többen feltették a kérdést: hogyan lehet klubtag valaki?Milyen előnnyel jár a klubtagság?- Részt vehetsz a hetente az Operánál található…..