Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ma-a-tegnap-holnapja

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapja írt Sebők János a hvg.hu-n egy nagyon jó cikket "Puha vagy Vona! - avagy csapdahelyzetben a Jobbik" címmel. Jól rávilágít arra, hogy mekkora utat járt be a párt a kampánytól napjainkig, mennyivel kisebb már a hangjuk, jelentőségük, önbizalmuk.…..
ma-a-tegnap-holnapja 2010.08.12 12:36:06
Nekem egy apró észrevételem lenne.

A cikk (HVG) a tipikus semmilyen szerintem. Gyenge vagy, vagy paraszt vagy. A sorok mögött ezt az egyetlen utat ajánlja két leágazással. Vagy mellényezzél, de akkor megírjuk rólad hogy nem vagy idevaló, bunkó vagy provokálsz stb, vagy rendesen viselkedsz? akkor gyenge vagy stb.. ez önmagában nevetséges.
A másik, nem ártana azokat a nyilatkozatokat is figyelni, amiben rendszeresen elmondják a jobbikosok, hogy bármit nyújtanak be azt nem veszik napirendre, de ha a fidesznek tetszik, akkor másnap saját ötletként benyújtják és elfogadják. Így nehéz.
TV-be szintén csak akkor kerülnek, ha a hetek emberei, egyértelmű provokációs céllal, elmennek oda ahova nem kéne. Szóval nem igazán értem a problémátokat. De azért akkor az igazság kedvéért tegyük rendbe a dolgokat:
Sukoró és Páty nem a fidesz nyomozása eredménye ként került elő, hanem a jobbikhoz közeli csoportoknak köszönhetően. ( tegyük hozzá, Budaházy azóta ül, az a Budaházy, aki 2002ben a fidesz javára szeretett volna kicsikarni egy újraszámlálást a közismert elcsalt választás után...) aztán az illegális öregek otthona, amit ti is leírtatok, szintén nem a NOL-on vagy a Nemzetben jelent meg először, hanem a barikád oldalán legjobb tudomásom szerint.
A tökös polgármesterüket, akivel szerintem ezen az oldalon mindenki egyet értett a fidesz rövidtávon kizárta soraiból és magára hagyta. És ki fogott össze vele? A Jobbik.
De akár az örökzöld Gárda problémát is idevehetnénk, akik csak és kizárólag azért alakultak, mert a késelések és erőszakos cselekmények olyan kettős mérce alá kerültek amit már ember nem tudott elviselni. Emlékszünk a gárda betiltásának tárgyalására? Az egyik fő érv, hogy azért kell betiltani, mert amikor egy faluba megérkeznek, akkor az emberek kimennek az utcára és megtapsolják őket. Ja kérem így oké. Közben mai napig, hogy szintén utaljak a kettős mércére, Budaházy 9 hónap után nyilatkozhatott, ( semmi nincsen ellene mai napig ) míg a rendőrt gázoló már aznap elsírhatta fájdalmát. Ugye? Kicsit erős.
És akkor hol vannak azok az apróságok, hogy csak a Jobbiknál verte ki a biztosítékot a régi káderek helyzetbe hozása, vagy a nincs mit tenni egy régi harcossal Biszkuval. De említhetnénk még a Margit híd-i mutyit és még ezer másikat, amit szintén a Jobbik hoz nyilvánosságra, csak meglehetősen szűk keretek között. és a sornak nincs vége

Én azt mondom el kéne azt dönteni, hogy ki mit vár a jobbiktól egy 2/3 parlamentben. Hazudjon és pofátlanul harácsoljon mint az MSZP vagy jópofáskodjon mint az LMP? Azt tisztán kéne látni, hogy azzal hogy kulturáltak lettek, azzal is bajunk van, ha lázadoznak azzal is bajunk van, ha dolgoznak vagy felhívják valamire a figyelmet, akkor azt pedig figyelmen kívül hagyjuk. Az meg hogy az ATV videóját linkelted be, hát :))) az sem akármi, de az is érdekes, hogy az atv kimegy egy rejtett kamerával, vajon miért? És bár még a videót nem láttam lefogadom, hogy annál nem prosztóbb vagy közönségesebb, mint amit ti is megeresztetek egy baráti társaságban.
Erre persze azt lehetne mondani, hogy de a Jobbik nem egy baráti társaság, hanem egy politikai akármi, ami igaz is lenne, ha a jobbik politikája pont nem ennek az ellenkezője lett volna végig. A népből a népért ( tudom hülyén hangzik, de pont ez a beszédeik lényege, a figyelő egyszerű polgár képviselete az ő szerepük, és nem a tusnádfürdői zöldet mondok pirosat cselekszem, de azt európai módon.... )

Én drukkolok a Fidesznek, de félek is egy kicsit, hogy addig tökösek, amíg van egy komolyabb ellenfél, és ha őket is lenyomják, mondjuk a mostani választásokon, akkor visszasimulnak a régi mederbe. Ne legyen igazam.

Szal szerintem, sokkal inkább el kéne dönteni mit várunk tőlük, és ahhoz mérten beszélni róluk. Vagy ha nagyon utáljuk őket és fúj, ( azt is lehet természetesen ) akkor nem kell a HVG-hez menni, én onnan hozni cikket, akkor le lehet írni azt saját főből is.
ma-a-tegnap-holnapja 2010.08.12 16:15:37
@tkgabor: @Sátán meg a Jocó: @trojka: @Marcellusca:
: )) és köszi
@laspalmas:
"Ez az ellenzék sorsa, pláne most a kiéhezett kétharmaddal." - nem is vitatom, csak a cikkből az derül ki, hogy ilyenről szó sincs( mivel erről senki sem ír), és már az asztalra sem sz@rnak.

"Ez már Kunczétól se volt jó duma." - lehet hogy nem jó duma, de azért lássuk be, lehet tudósítani úgy hogy veszek jegyet és körbe megyek, meg lehet úgy, hogy hello, itt vagyok, a hetektől, ugye tudjátok ki a hetek, na tőlük vagyok, és most nagyon megírjuk ha el van dobva egy zsebkendő... azért szerintem van különbség

"Slota is ilyen 'közvetlen' stílusban nyomja, és az jut eszedbe ha ránézel, hogy egy frusztrált, idegbeteg idióta, aki nem tud magán uralkodni." - azért remélem hogy a kisembert vagy egy kicsivel több tisztaságot képviselni akaró csoport még lehet őszinte közvetlen elme baj nélkül is. :))
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
ma-a-tegnap-holnapja 2010.04.07 19:37:47
@Zoltan895: na azért ez erős. inkább azért kell haragudni a fideszre, szerintem, mert ennyire amatőr. stratégiából 1-es
ma-a-tegnap-holnapja 2010.04.08 15:58:31
@török gábor: beszélünk jobbik gyengítésről, fidesz gyengítésről. hol marad a lehet más a politika?? nagyon örülnék, ha kicsit megkapargatná ez a blog is lmp felszinét, amellett, hogy sokszor ajánlott "végülis elmegy" "nem rossz, miért ne" hangulat övezi őket.

konkrétan erre gondolok:

kuruc.info/r/52/57548/
ma-a-tegnap-holnapja 2010.04.08 16:10:24
@Zoltchy: de....
csak éppen a sokkal közelebbi múltban az szerepelt az lmp hasábjában, hogy aki unja a régi nótát, aki szerint másként is lehet csinálni az végül is az lmpvel annyira nem fog mellé.

na most ezzel szemben olvasd el a linket amit felküldtem...
Tölgyessy Péter március elején azt nyilatkozta: „ma ott tartunk, hogy a Jobbik megelőzheti a szocialistákat, és a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lesz”. Nem kétséges, ha a Jobbik valóban megismétli, esetleg meghaladja az EP-választáson elért 15…..
ma-a-tegnap-holnapja 2010.04.07 02:51:57
@Gréczy Zsolt üzenete egy párhuzamos univerzumból: a népszava csak népszava marad...

válasz a radikális jelenlétre:
a magyar elit, a magyar értelmiség, akik magukról állították ki ezt a címet, dölyfösen idegen szívvel tették ezt mindig. olyan olcsó trükköket használtak, mint az idegen kifejezések és latin szófordulatok. ezzel próbálták és próbálják állandóan olvasottságukat és felsőbbrendűségüket hirdetni. fehér kesztyűben fogadták az őket majmoló sok ostoba gratulációit, és azt hitették el magukkal és a néppel is, hogy ők azok, akik itthon megmondhatják mi a helyzet. mi jó mi rossz, ki szélsőséges és ki nem.

legfőbb céljuk, megfelelni Londonnak, Bécsnek, mert hát ki másnak? a magyar bunkóknak? mindig nyugatra áhítoztak, arról ábrándoztak hogy egy bécsi kávézóban oszthatják majd az észt a fiataloknak. számukra soha sem a saját népük érdekei voltak az elsők. ilyen nagy emberünk kersztész, vagy az irodalmunkat korcsosítani kívánó spiró hogy eszterházyról ne is beszéljek, aki megírja hogyan gondozd a magyart.

amit soha sem vettek észre, az az hogy az árulót sehol sem szeretik, így nem jött össze a bécsi kávéházi délutánok reménye be kellett érniük azzal amit itthon tehettek. saját keserűségük eredménye pedig ez lett:
itt pojácáskodtak és affektálva köhécselve játszották meg magukat számtalanszor, flegmáztak a tvben. míg saját népüket bokafogásra kényszerítették, addig ők külföldön kóstoltak bele a "jóba", ahogy Hofi fogalmazott:
"Nem találja a helyét, ha nem szaros a szája." külföld pedig szíves örömest adta alájuk a lovat.

el sem hitték, hogy a magyarok nemzeti önérzetét nem nekik kell globalizálni, megteszi ezt helyettük az a sznob réteg, akik ilyen újságokban, mint a népszava a 168 óra és társaiban publikálnak.

szomorú.
szomorú, hogy nálunk van egy réteg aki béklyóz, billogoz. de mindig azt bántja aki büszke szeretne lenni, azt bántja aki itthon szeretne lenni. azt ócsárolja és veri, aki saját hazájában saját maga érdekeit akarja érvényesíteni.

engem nem érdekel London, nem érdekel Bécs, éppen annyira nem érdekel, ahogy őket sem érdekli az hogy velünk mi van. engem egy dolog érdekel, lehessünk itthon szabadok és büszkék.

miért kell azon csodálkozni, hogy Európában vannak még emberek akik saját országaikat maguknak akarják. szélsőséges rasszista kirekesztő stb stb. már elnézést, de lefogadom, hogy ezek a pártok -akikre hivatkozva talán nem kell elsüllyednünk szégyenünkben, ha nálunk is bejutnak - nem ugyan azt akarják e mind? saját országot? ez annyira nagy dolog? tényleg a cosmopolita gyökértelen nagy globalizált multikulti lett a követendő az elismert a normális? ha valaki itthon akar otthon lenni, ha valaki saját országának akar jót első sorban, akkor azt már szégyellni kell, mert egy két senkiházi magát nagynak és megkérdőjelezhetetlennek beállított figura ezt akarja belénk sulykolni? miért kéne foglalkoznunk, hol volt ilyen előre törés korábban? nyilván mindenhol, ahol a saját érdekeket teljesen elnyomták. olyan hogy valaki irredentának születik, nincsen. olyan van, hogy valakik védekezése annak tűnik, de nem születik annak. minden ok okozat. a Jobbik nem létezne, ha itthon tisztességes vezetés tisztességes oktatás és igazságszolgáltatás lenne, igazság és nem jog.

ma pedig ott tartunk, hogy már előre védekezünk azzal, hogy de ez máshol is előfordult.

ezek a pártok olyanok mint a láz. nem rosszak vagy jók, hanem sokkal inkább reakciók. ahogy a test jelez a lázzal, úgy a nép is ezen pártokon keresztül jelzi, hogy elege van abból hogy mindig mások mondják meg mi a jó nekünk. mindig az a fontos, hogy külföld elégedett legyen.

nem szégyen a jobbik előretörése, nem szégyen a jobbik, nem hülye emberekből áll. ( dpthrt , ilyen ócska véleménnyel már régen találkoztam )
az a szégyen, hogy ma Magyarországon jobbikra van szükség, hogy az úgynevezett, vagyis magát elitnek hívató díszes társaság kicsit észrevegye magát. kicsit észbe kapjon, hogy a test szenved, a test beteg, és ezt holmi lmp-s langyos lábvízzel nem lehet kezelni. hogy fidesz mszp közös mutyizással csak még hevültebb még lázasabb még inkább kezelhetetlenebb lesz.

ha a fidesz nem vág rendet a sorai között, és nem érti meg, hogy Magyarország tisztaságra fényre szebb jövőre vágyik, saját gyerekét akarja etetni, saját házát akarja felújítani, saját gondjaival akar foglalkozni, akkor a jobbik erősödni fog. ha észre veszi magát és kezeli, akkor a láz csillapodik. ez a lázcsillapodás a magyarázat egyébként a külföldi radikális pártok eltűnésére is. egyértelmű, hogy a helyzet kezelése után a nép megnyugszik, és újra álomba merül. nyugodtan és békésen dolgozik tovább.
adja Isten, hogy az áruló értelmiségünk a láz melegében elégjen, és egy tiszta nyugodt szervezet maradjon utánuk, egy olyan test amiben mindenki szívesen él.

végezetül itt egy vers, ami azt bizonyítja, hogy ez az idegen szívű korcs, ez a magyar gyalázó értelmiségi fertő nem új keletű jelenség:

www.youtube.com/watch?v=nZaGXxOFKnI
ma-a-tegnap-holnapja 2010.04.07 03:22:39
@gande: Háború a nemezet ellen

tegyél magadnak egy szívességet nézd meg ezt a filmet, és utána térjünk vissza a rendszerváltásra.

de az is jó ha ezt böngészed:
igazhirek.blog.hu/
ma-a-tegnap-holnapja 2010.04.07 10:11:14
@hoplita: köszönöm szépen : )))
Van egy ismerősöm, aki minden választáson az éppen kormányon lévőkre szavaz. Nem vicc, minden választáson, bárki is van kormányon. Magyarázata a következő: a hatalmon lévők loptak eleget, talán újra bársonyszékekbe kerülve már nem lesznek annyira éhesek. Elmebeteg lenne?…..
ma-a-tegnap-holnapja 2010.04.06 15:30:17
@török gábor: bocs, most vettem észre hogy lehet személyesen neked is írni.

szal akkor azt szeretném megkérdezni, hogy lehet e az LMP hátteréről valami elemzést olvasni???
ma-a-tegnap-holnapja 2010.04.06 15:55:30
@zékit: megmenthető az ország? ilyenkor nem tudom, hogy a bögrére hajtasz, vagy csak dacból nem nézel körbe. hol voltál az elmúlt nyolc évben? nem itthon az tuti...
ma-a-tegnap-holnapja 2010.04.06 15:59:00
Vastagbőr Nikolett, a gárdista 2010.03.30 12:31:00
Úgy gondolom, a képen a bal oldali lányzót már nem nagyon kell senkinek bemutatni, hisz az arcát, nevét az is ismeri, aki amúgy nem akarta, meg az is, aki amúgy akarta volna, csak alapvetően egy hipokrita fasz. Karcsú, szőke, széparcú, vidám, mosolygós, fiatal kiscsaj, gárda…..
Bevallom, közel 2,5 év és 1100 poszt után már fásultan szoktam átpörgetni a Netvibes RSS-olvasóban a címeket ... egész egyszerűen ez az ország több "hírt" (botrányt) termel, hogy azt egyáltalán be lehetne ép ésszel fogadni. Nézzük csak a tegnapi napot, március 10,…..
ma-a-tegnap-holnapja 2010.03.11 16:28:35
@G3G3: @zero:

okok. ez is több mint amit el lehetne várni. azonban lenne egy olyan kérdésem, hogy pl egy napig vagy kettőig szünetelne a blog, és az idő alatt egy téma egész kerek áttekintése, amit ti "nyomoztatok ki" megjelenne pl bkv akták by vastagb. akkor annak szerintem óriási sikere lenne. de pártra is mehetne.
g3g3 nak teljesen igaza van abban hogy az ember feje nem káptalan, és ha figyel is óhatatlanul kiesnek fontos részletek. ezért pl meglehetne próbálni egy aktás rendszerezés. csak tipp, félre ne értsd nem okoskodni akarok.

minden tiszteletem a tiétek csáó
Vastagbőr Fejek a hó alatt 2010.02.01 18:01:00
A hétvégén leesett –hazai viszonylatban- soknak számító hó bizony próbára tette az embereket: sok lapátolás, mérgelődés, bosszankodás. Van, aki az időjárásra haragudott, volt, aki embertársaira. Így tett a Kossuth rádió riportere is a szombat 11:00 órái hírekben. A…..