Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eridanus059

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon vártam már, hogy mikor érzi úgy végre valaki, hogy hasonlít Audrey-ra, vagy persze Patre. Most megérkezett az első fotó, Eridanustól. Valóban, úgy érzem, van benne valami: finomság, törékenység, ugyanakkor erő és kisugárzás. A szeme és az arcformája is stimmel.…..
Home Még egyszer Pat zenéi 2010.05.02 06:21:00
Kedveseim!AZt hiszem, nem mondtam meg elég pontosan, hogy mire is lenne szükségem.Ne csak azt nézzétek, hogy ki ma a menő, és Nektek milyen zene tetszik, hanem azt is, hogy PAthez  és a helyzethez mi illik. Fontos lenne a szövegre is figyelni, hogy valamilyen módon alátámassza, vagy…..
Május 7-én pénteken 10 órától a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolában lesz Twilight-LOVESSENCE találkozó. Szeretettel várok minden rajongót a közelből.  Más:Észrevettétek, hogy a történet újabban első szám egyesben van?Úgy döntöttem, jobb, ha  Audrey…..
- Lazacos bagel nincs? – kérdeztem, némileg magamhoz térve.          Pat készségesen kutatott tovább, s mindjárt előkerült kedvencem, a krémsajtos, lazacos bagel. Nekiláttam. Legalább addig sem kell beszélni. Közben szerencsére eszébe…..
Home Összelinkellek Benneteket 2010.05.03 00:17:45
Kedves Mindenki, akinek van megmutatnivalója!Sokan mondtátok személyesen, vagy e-mailben, hogy írtok, rajzoltok. Ahogy láttam, olvastam, igazán tehetséges társaság vagytok.Ha szeretnétek megmutatni a munkáitokat a többieknek, küldjétek meg a blogotok címét, és felteszem a linkekhez.…..