Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebizsu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..
Figyelem, egy kis dorgálás következik, így ha esetleg érzékeny a kritikára, ezt a bejegyzést ne olvassa el. A történet azzal indul, hogy meghívtak a hétfői Kreatív Ital Fórumra, amit a Vendéglátás Online szervezett. A nyitóelőadás a fogyasztóvédők tapasztalatiról szólt, ami…..
sebizsu 2010.02.02 08:29:26
Bogschütz Dániel: Sziasztok!
Az előbbi cikkben a fogyasztóvédelemmel, illetően a vendégekkel kapcsolatosan írtatok, melyet vegyes érzelmekkel olvastam.
Abban teljes mértékben egyetértünk, hogy sajnos nagyon sok olyan vendéglátós van, aki ezt a megnevezést nem érdemli meg, mert nem kiszolgál, hanem kiszolgáltatja a vendéget. Ezt mindannyian tudjuk, de sajna ezekhez a "kollégákhoz" mi kis halak vagyunk, és őket egészen biztosan nem büntetik meg. Én minden körülmények közepette igyekeztem mindenkinek megfelelni, maximálisat, vagy még talán annál is többet nyújtani a vendégnek, de még így is volt probléma. És ha jön a fogyasztóvédelem, addig keres-kutat amíg talál valamit. Nálam beszáradt a tinta a tollba a panaszkönyvnél. A régi paprika botránynál is minket senki nem kárpótolt se az elkobzott-hozzáteszem teljesen jó minőségű- ételízesítőért, pirospaprikáért, kiesett forgalomért, amiért ezeket az ételeket nem tudtuk elkészíteni. Ezekről a dolgokról miért nem esik szó? Csak a rosszakat, lehet hallani. A több száz vendég nem ír dicsérő szavakat, csak esetleg az az egy aki valamely okból (lehet, hogy valójában nem is megalapozott) reklamál.
A különböző hivatalok meg csak a büntetéseket ismerik, elismerés SOHA.
Nekem az előbb felsoroltak nem vették el a kedvemet, mert számomra egy szerelem ez a hivatás, de ettől még a tények azok tények.
További jó munkát kívánok nektek is, üdv: Zsu