Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menez86

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő mennyiségű új előadó, zenekar tűnik fel nap mint nap, elég csak a Gödör-A38-Dürer kert programját nézni és persze még nem is lengek ki a punk, metal, hiphop szcéna felé, melynek ugyancsak megvannak a tehetségei és értékei. Ennek ellenére a véleményformáló…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Menez86 2010.02.10 14:31:30
@Овечкин: Csak fölhoztam mint példát hogy ott sem alkotott maradandót és a kézilabda közvetítéseit még nem is említettem! Szóval nem neki való ez a szakma! Az nem olyan biztos azért mert kommentálja még nem biztos hogy többet tud!
Joshi Bharat és a bűnözős Hal a Tortán után újabb elsötétítésre ítélték a TV2-t. A 91 perces büntetést csütörtökön este 21:20-tól hajtja végre a csatorna, így elmarad a Fedezetlen szerelem című film – írja a Bors. Az ORTT és a bíróságok hatékonyságára…..
    .  Egy énekesnőnek nem nagy szám a Grammyra kölcsönkapni egy rendes dizájner holmit egy éjszakára. Katy Perry Zac Posenben volt, Beyonce Russell Brand estélyiben, Rihanna Elie Saab ruhában. Viszont ezek zenészek, és ez kéne, hogy látsszon. Egyedül Lady Gaga…..