Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Velbereth

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos kezdem úgy érezni hogy látogatott a blogom. Örülök hogy akadnak hozzászólók, és kezd kialakulni valamiféle aktivitás. Az is örömömre szolgál, hogy ketten hírdetik a blogukat kommentekben.Bár azt azért nem igazán értem, miért nem kértek meg, hogy rakjam ki őket. :) Mindegy…..
Soulshard InstaLock 3. - Pets 2010.02.19 12:00:00
Ehheti témánk a pet-ekről szól. Szép és jó, hogy az Imp HP-t ad a tanknak, és ha destrok vagyunk akkor lényegében +crit chance-t is biztosít, meg némi dps-t. De ettől még nem szabad megfeledkezni a többi "állatunkról" sem. Imp - Alap raid buffer a Blood Pact miatt, ami…..
Velbereth 2010.02.24 16:21:03
Nem voltam akkor érthető.
->
www.wowhead.com/?spell=47986

Itt azt írja, hogy a Void 25% Hp-jába kerül. Tehát ha van 10k hp-ja a voidnak, akkor a spell aktiválásakor veszít 2500-at.
A burok ami rád kerül felfog 8350 sebzést (talenttel többet). Egészen addig rajtad marad, amíg ezt a 8350-et bele nem verték, vagy le nem telt a 30 sec.
(továbbá, amíg ez rajtad van nem kapsz pushbacket, tehát ütéssel nem szakíthatják meg a castolást.)

Szóval nem kell megvárni, hogy a void low hp-n legyen. Ha jön feléd egy melee nyugodtan benyomhatod. 1 perc után újra tudod használni, és a voidod is megmarad!

(Elsősorban rugóknak ajánlom azt a taktikát, hogy a void-ot sapolják, ha még nem nyomta magára a lock a sacrificet. Ha sapolod a voidot, akkor amíg a sap tart, addig nincs "bubi". - de rossz vagyok... :D)
Ezen a héten a Ritual of Souls kerül teritékre. Bátran használjuk keményebb (vagy kevésbé kemény) boss előtt. A varázslat egy Soulwell-t idéz meg, amire kattintva mindenki kap egy Healthstone-t.A Soulwell 3 percig van lent, és 25 töltet van benne, ami egy teljes raidet ki tud…..
Az InstaLock sorozatban hetente fogok néhány apró trükköt írni, ami jól jöhet instában, vagy akár raid közben. Ha alkalmazod őket, korábban szólj társaidnak, mert rosszul komunikált segítségért nem köszönet, hanem szidás járhat. :) Kezdjünk is neki, ezen a héten a démonok…..
Soulshard Destro - PvE 2010.02.02 00:23:00
Most, hogy így leszögeztem, hogy PvP-re fogok öszpontosítani, egyből kezdem a PvE alapokkal. A dolog hátterében az van, hogy elmentem instázni, és megtetszett a destro dps. :) Ebben a bejegyzésben leírok egy kezdő geart, és a gearhez jól passzoló talentet, és egy Rotációt. GEAR Az…..
Soulshard Velbereth - Lvl 80 2010.02.01 13:24:00
Nos hát ez is össze jött. Mai napon megléptem a 80-at Velbereth-el.   Ebben a blogban fogom leírni a tapasztalataimat a Warlock témakörben. PvP-vel fogok foglalkozni, bár lehet kitérek némileg a PvE-re is. Igyekszem sorra venni az összes talentezést, és az összes…..