Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tupamaro

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmi gúny nincs a címben, tényleg az történt, hogy két, csupán helyrajzi számmal ellátott, tehát névtelennek tűnő közterületnek akart a XIV. kerületi képviselőtestület nevet adni, és ahogy kutatgattam az egyébként jelentéktelen utcaszakasz után, kiderült: van neki neve, csak elfelejtődött. Tényleg…..
tupamaro 2020.06.30 06:43:17
Oszi és Dezső trükkjei a bennmaradásért valamint az újságíró aki másként értékelte a sorozatot a rendszerváltás előtt és után. A Magyar Televízió az első munkásmozgalmi témájú sorozatában fölfedezte az örök fiatalság titkát. Bors Máté, valamint az ő társai és ellenségei 1918 és 1944 között mit sem…..
  Gyermekkorom két kedvenc filmsorozatai nagyjából ezek voltak: Az Angyal, Minden lében két kanál, Arséne Lupin. Na, jó, volt még egy másik csomó is (Egy óra múlva itt vagyok, A négy páncélos és a kutya, A Tenkes kapitánya, Tüskevár stb.), de most ezek illenek ide. Úgy tudtam izgulni egy-egy…..
Nem titok, hogy jó néhány héttel előre kidolgozunk egy-egy témát ide, de amikor a korábbi válsággal kapcsolatos előző blogposztunk megszületett, még csak egy páni félelem volt a koronavírus. Most viszont itt van, és súlyos károkat okoz a munkaerő piacon   Körbenéztünk ügyfeleink között, s mivel…..
Sinkó László egyszer tőle kért interjúkról emlékezett meg, s ezt mondta: ,,készültek velem televíziós riportok is, szóval ha most elszólítana a Jóisten, lenne miből összeállítani a nekrológot”. A színművész 1940. március 18-án született Budapesten. Munkáját Jászai Mari-díjjal és Kossuth-díjjal,…..
Kivel kell itt orális szexuális kapcsolatot létesíteni ahhoz, hogy kapjak egy takarót? Kedves Praxis!   Előrebocsátom, hosszú lesz. Eddigi életem legborzasztóbb éjszakáját töltöttem a Jahn Ferenc Kórház frissen felújított sürgősségi osztályának betegszobájában. Ennyi embertelenséggel,…..
forrás: wallpapersdsc.net Nem olyan rég lehoztam nektek Jake Gyllenhall "Mélyütés" című fimjére alkalmazott edzőprogramját. Ha még nem olvastad el, ITT tudod megtenni. Sokan szívták itt a komment szekcióban a fogukat az olvasott információkkal kapcsolatban. Volt aki az elfogyasztott étel…..
tupamaro 2020.01.31 19:03:00
@Royaliver: igaz
A dolgozók azért nem látják ilyen gondtalannak az életet. A BKK-nál óriási a sofőrhiány, ezt jól mutatja, hogy jelenlegi dolgozóiknak akár 100 ezer forintos jutalékot fizetnek, ha sikeresen ajánlanak valakit a céghez. A most dolgozó sofőrök túlhajszoltak, nemegyszer idegesek, ingerültek, alig pár…..
tupamaro 2018.06.17 19:55:56
A munkalehetőségek szaporodásával, egyre több hajléktalanként álcáskodó proletár települ föl Budapestre. Az aluljárókban hawájjznak és nézik teljesenhülyének a mélyszegénységhez tökbuta, naív és értetlen, könnyen befolyásolható budapesti közönséget. A Fényesfőváros születésihelyénél fogva…..
Miért pont az oroszoknak van a világégést is túlélő terepjárója? Talán azért, mert - hisszük vagy sem - a magyar utaknál is durvább a közúthálózatuk, de az is lehet, hogy a történelmi múltjuk is arra vezeti őket, hogy bármikor túl tudjanak élni a semmi közepén. Az Avtoros cég Shaman névre…..
Szerző: Harmat Árpád Péter Hitlernek több tehetséges tábornoka is volt: megemlíthető például Erwin Rommel, a sivatagi róka, az Afrika Korps legendás vezetője, Erich von Manstein, a Krím félsziget meghódítója, (és Harkov visszafoglalója), Hasso von Manteuffel, az ardenneki támadás hőse és Walter von…..
tupamaro 2016.10.13 14:51:28
@csentecsa:

Szia! Rommel tábornokkal kevered.
Tapasztalataim szerint a hadtörténelem és a haditechnika iránt érdeklődők egyik kedvenc szellemi játéka azon filozofálni (esetenként vitatkozni), hogy melyik fegyver, fegyvertípus, fegyverrendszer hagyta ott leginkább a nyomát a hadviselés (és ezzel párhuzamosan az emberi történelem) alakulásán.…..
tupamaro 2016.09.05 17:31:15
@nandras01: Igaz!!
Itt a vég, Ertsey Katalin is elesett. A volt LMP-s politikus a sokadik a sorban, aki nem tudott ellenállni a kormánypárt hívó szavának. Míg az egykori fideszes potentátok közül többen harcos ellenzékivé válnak, addig saját pártjukban háttérbe szorított ellenzékiek csapnak fel diplomatának,…..
A közelmúltam írtam az álláskeresési hibák között, hogy ha valakinek nincs más lehetősége, adjon alább az állással kapcsolatos igényeiből, vállalja el, amiért fizetnek, majd innen keressen tovább jobbat, igazán neki valót. Nemrég kaptam erre egy felvetést egy kommentelőtől,…..
Horrornovellák Pléh öcsi 2016.01.24 21:50:29
  Pléh öcsinek hívtuk, gyerekként valahogy mindig azt gondoltam, onnan, abból az irányból jöttek a partizánok, ahol ő is állt a hegy tetején, a város fölött, alumínium, monumentális emlékmű, egy partizán öltönyben, kezében a dobtáras géppisztoly, néz Pásztó vagy Hatvan vagy Budapest felé. A…..
tupamaro 2016.01.29 21:21:14