Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyógyító

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet kaptunk. Az aláírás szerint "gyógyító", az email cím szerint Kovács Lajos [spirithealer2009@...]. Néhány óra alatt lefolytatott levelezésünket azért közöljük, mert jellemző tárháza a szkepticizmussal, a tudományos módszertannal kapcsolatos tévhiteknek, valamint a bizonyítatlan,…..
Gyógyító 2010.02.05 21:18:35
@pounderstibbons:

Átmegy az anyagon, mivel sokkal magasabb rezgésű.
Gyógyító 2010.02.05 22:25:13
@Ipgaz:

Nézzen utána a Monroe Institutnak. Monroe észrevette, hogy akaratlagosan ki tud lépni a testéből. Írt is róla könyveket, majd megalkotta a Hemi-Sync nevű módszert. A lényeg: a két fülön különböző rezgésszámú "hangok" mennek be. Az agyunk a kettőt kivonja egymásból, és könnyen, gyorsan alfa, vagy delta szintre mehetünk. Mivel mindez EEG-vel mérhető, többen és sokszor igazolták.
Ennek tovább fejlesztett változatában olyan rezgéseket juttatnak az agyba, ami elősegíti a test elhagyását. De mivel nem veszély mentes a dolog, nem nagyon publikálják.
Saganról: a közös emberi tapasztalat édeskevés ahhoz, hogy, az éppen a műtőasztalon fekvő és klinikai halál állapotába került ember be tudjon számolni pl. arról, hogy mi történt a kórház folyosóján, milyen új beteget hozott a mentő, stb. Amikor ezeket a sorokat írta, még gyerekcipőben járt az ezzel foglalkozó tudomány.
Monroe is elvégzett ellenőrző "teszteket", hogy saját magának is bizonyítsa a testen kívüliséget.
Sok könyv kapható ebben a témában, konkrétan leírják a gyakorlatokat. Nem egyszerűek pont azért, mert az emberek valószínűleg visszaélnének vele.
Gyógyító 2010.02.05 22:31:00
@Ipgaz:

Nézzen utána a MOnroe Institutnak.
Monroe valahogy magától rájött a test elhagyásra, megalkotta a Hemi-Sync módszert, ami többek között ebben is segít.
Számtalan könyv kapható magyarul is, de nem könnyű megtanulni.