Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RED BULL69

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
RED BULL69 2011.01.05 10:43:15
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: Van igazság abban amit mondasz,csak azt azért tegyük hozzá, hogy a törvényalkotók ill. az azt ellenőrzők is csak a könnyű pénz beszedésén fáradoznak. Melyik zebránál látott valaki akár egy gyalogost megbüntetni akaró rendőrt, mert figyelmetlenül, esetleg piros lámpánál akart,átkelni az úton? Na persze arról nem is beszélve, h az autósokat némelykor meg a gyalogos azzal szívatja, (tudván h a rendőrök figyelnek manapság elég sok helyen) h a megálló autósnak, ő int, h mehet tovább, ha elindulok megbüntetnek, ha várok, h átmenjen végre az a ... akkor még most is ott állnék. De tekintsünk el attól, h cserbenhagyás történt, a felelősség 50-50%-os.
RED BULL69 2011.01.05 11:07:20
@vuk_: EZÉRT TARTUNK ITT AHOL TARTUNK! A gyalogos felelősségére nem is gondolsz?