Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slavia630

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja a Mokka reggeli adásában feltűnt Puzsér Róbert, aki a Batmanről beszélt. Az adás ezen része több filmes oldalon is megfordult, kisebb lincshangulat alakult ki. Puzsér is olvashatta a negatív megnyilvánulásokat és reagált rá. Nem is kerülhette el figyelmét, hiszen…..
Filmdroid Ip Man 2 teaser 2010.01.29 16:14:42
Az Ip Man sikere után elkészül a folytatás. Donnie Yen újfent a címszereplőt fogja megformálni. Ip Man Hong Kongban telepedik le, ahol nyit egy Wing Chun iskolát, ám a rivális harcművész tanulóhely vezetője ezt nem nézi jó szemmel. Sammo Hung játssza ennek az iskolának a fejét.…..
Hét jelenetet láthattok a Farkasemberből, a klasszikus horror feldolgozása R kategóriás lesz, tehát a rémfilmek kedvelői örülhetnek, hogy nem tinikre szabott szörny fog garázdálkodni az alkotásban. A stúdió fejesei pedig remélik, hogy a mozitermek meg fognak telni nézőkkel és…..
Filmdroid Ong Bak 3 előzetes 2010.02.01 10:16:26
Az első Ong Baknál is látszott, hogy Tony Jaa tud valamit, a folytatásnál már ő vette kezébe a gyeplőt. Csak abban reménykedtünk a forgatás végeztével, hogy nem falja fel a dzsungelben valami vadállat, ugyanis Jaa állítólag összeveszett a stúdióval és kiment a vadonba…..