Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyle Gass (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem a napokban a munkahelyemen .Késő délután volt, rajtam kívül már senki sem volt az épületben, én is csak azért, mert meg kellett csinálnom egyik kollégám munkáját is. Miután végeztem,  főnököm előzetes utasítása szerint le akartam…..
Egyik ismerősöm 32 éve tanít egy általános iskolában. Múlt héten egy hirtelen a fülébe kiabáló gyerek fejére ütött a naplóval. Eddig ezt nem tette, még soha nem volt fegyelmi büntetése. Tegnap kirúgták. Az igazgató és a jogásza két papírt rakott elé, az egyik fegyelmi…..
Kyle Gass (törölt) 2010.02.24 12:55:26
@Bona: De lehet hogy Te a gyerekednek sem tűröd el a deviáns viselkedést. Ma az iskoláknak tanároknak el kell tűrnie mert nincs más.
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
Ha nem itt laknék, akkor ide szeretnék költözni. Őszinte lelkesültség vagy nagy píár-ámítás? Ez Debrecen? Európa Zöld Fővárosa lehet Budapest - posztolta a Vastagbőr pénteken, majd következtek az olvasói hozzászólások. Ahogy az lenni szokott efféle témáknál, feltűnt egy…..