Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tökki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A társadalmi kirekesztettség és esélyegyenlőtlenségek szempontjából napjaink Magyarországában éles kontrasztokkal találkozunk város és vidék, roma és nem roma, diplomás és szakmunkás, nő és férfi relációjában. A társadalom peremén élők jelenlegi oktatási,…..
Nívó Más faszával a csalánt... 2011.09.09 17:59:51
Bizony, ez jutott eszembe a Fidesz frakció devizahitel-végtörlesztéses ötletéről. Mi megadjuk a könnyítést, a frankonkénti kb. 50 Ft-os veszteséget meg nyelje be a bank!A terv megvalósíthatatlanságáról már sokan írtak, londoni elemzők szerint 980 milliárd forintos veszteséget…..
tökki 2011.09.10 13:51:24
@Rocky:
Igazad van Rocky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem sem rossz ötlet! Én kifizetném a devizahitelemet, még ha kölcsön kellene kérnem akkor is! Így 8 millát kellene fizetnem 180-as frankkal, amúgy pedig 12 millát, nekem marhára nem mindegy. Jobban járok mintha átváltom euro, vagy forint alapú hitelre, akkor megint lehúznak plusz fél millával! Köcsög bankok meg benyelhetik a milliárdokat, így is a többszörösét lopják el a becsületesen dolgozó emberektől!
A benzinkutakon rendszeres, hogy a tankolás után még egy kis vásárolgatás vagy kávézás idejére a kút mellett parkolnak az autósok, először Győző is azt hitte, egy halom ilyen tahóba futott bele a mindig zsúfolt ÖMV kúton. De a pénztárostól megtudta, maguk a kutasok állják el…..