Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinq (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
pinq (törölt) 2010.05.01 07:30:34
@kacsasult: ott a pont!
pinq (törölt) 2010.05.01 07:35:31
@kamikaze boci: meg ott!
pinq (törölt) 2010.05.01 07:36:44
@PIG: meg ott!
Egy 2007 nyarán lezajlott autós-kerékpáros (férfi-nő) összetűzés végére tett pontot három év után a bíróság. A sértett, Pegi az alleycat.hu-n írta meg az egy év felfüggesztettel végződött sztoriját, ami azzal kezdődött, hogy a Gellért tér környékén véletlenül…..
Levélírónk tegnap volt az M5-ös autópályán egy cserbenhagyásos baleset szemtanúja. Az ilyesmi az egyike azoknak a dolgoknak, amire nagyon tudok ugrani, pláne, hogy jelen esetben szándékosan rárántotta a 3-as BMW sofőrje az autóját a szerencsétlenül járt áldozatára, majd…..
pinq (törölt) 2010.04.25 09:20:35
@Reaper Man: épelméjű ember nem villog meg erőlködik, ha a külsőn összefüggő kamionsor halad. ???????????????
Nyilván te vasutas vagy, ingyenjeggyel mindenhová! Azért villoghatott a Lagunára, hogy nyomja neki jobban, merthogy az képes rá. Egy kisautóra, vagy egy kamionra (mert olyan is van, hogy egyik kamion a másikat előzi)nem villogott volna. Velem már sokszor előfordult, hogy hasonló szituban rámvillogtak, pedig 130-140 volt a sebességem! Manapság már akkor kirakom az indexet jobbra, amikor mellé érek az utolsó kielőzöttnek. Így meg vannak nyugtatva az épelméjüek.
A média és a magyar néző ezúttal kivételesen nem két topsorozat, hanem két saját készítésű műsor párharcát figyeli az országos kereskedelmi tévék versenyében. Igen, a Frizbiről van szó, melyet a TV2 a Heti hetes ellen küldött. Első blikkre merész vállalásnak tűnt a terv,…..