Regisztráció Blogot indítok
Adatok
che1990

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Netes bolyongásaim során akadtam rá erre az ultra brutál tortára. Miért használom ezt a jelzőt? Majd rájöttök, mikor már a képsorok nézegetésekor is lazán felszalad pár kiló felesleg. Szigorúan csak csokiőrülteknek!Hozzávalók:  (szóltam, hogy durva lesz! ;-) )10 dkg vaj…..
Subba Napi GIF: Attis!!! 2010.07.14 09:00:00
 Aki még nem látta, annak videó itt...
Nem túlzok! Próbáld ki, és írd bele a kommentbe, hogy milyen lett! Ezért a receptért garanciát is hajlandó vagyok vállalni! :) Nem kell hozzá más, csak 1 db kefír, és annak a pohara lesz a mérce. Ennek megfelelően:Hozzávalók:2 db tojás1 pohár kefír (vagy natúr joghurt vagy…..
Hétközben kétszer szoktam főzni, általában hétfőn és szerdán, és igyekszem olyan mennyiséget kreálni, hogy 4 adag legyen belőle. Miért szükséges ez? Mert a munkahelyen nincs menza, azt tudjuk csak megmelegíteni és megenni, amit otthonról viszünk el magunkkal. Ezért mindig…..
Hát Gyerekek, nem hiszitek el hogy jártam! Összerittyentettem egy fajintos kis kosztot amit azon frissiben be is tápoltunk, igenám, de annak ellenére hogy fotóztam, (nemisakárhogy sztem!) mégis elfelejtettem posztolni. Ma molyoltam kicsit a memóriakártyán és ráakadtam, csak mivel ez…..
Zituskámnak köszönhetően megosztok egy nagyon egyszerű, de annál látványosabb vendégváró finomságot. Én még nem próbáltam ugyan ki, de biztos vagyok benne, hogy nem csak szép, nagyon finom is a most következő édesség. (Sütni nem kell, kb. 20 perc alatt kész is…..
Egy nagyon finom vacsoraételt fogok itt most közzétenni. Amellett, hogy vegetáriánusok is fogyaszthatják, igazán nagyon finom!Hozzávalók:20 dkg gomba4 db sajtos bagett2 evőkanál margarin10 dkg póréhagyma (egy kis darab)4 evőkanál főzőtejszín1 tojás sárgája10 dkg reszelt sajtsó,…..
Mert mindannyian szeretjük a pizzát, de a házhoz szállítós nem az igazi... Jöjjön hát egy saját készítésű pizza receptje, nálunk ez a favorit. :-)Hozzávalók a pizzatésztához:2 dkg élesztő1 dl tej1 mokkáskanál cukor1 mokkáskanál só3 evőkanál olaj2 dl langyos…..
Mit főzzek ma magunknak? Almaleves 2010.01.30 21:58:00
A "törekedjünk az egészséges életmódra" mozgalom jegyében vásároltam egy csomag teljes kiörlésű lisztet. Úgyhogy most a fogyisoknak is kedvezve leírom hogyan kell belőle pl. almalevest főzni.Hozzávalók:3 db alma1 pohár joghurt1 púpos evőkanál teljes kiörlésű…..