Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Büti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az esküvő annyira friss, hogy a násznép még most is a díszleteink között van, ugyanis egy mai munkánkról van szó. Az esküvő legmeghatározóbb színe a lila, de emelett megjelent a rózsaszín és a fehér is a virágokban.Az egyik legizgalmasabb dekorációs lehetőség a szögletes…..
Büti 2010.04.01 12:37:59
Esküvő télen A téli esküvő sokkal több szervezési kérdést vet fel, mint a jó időben rendezett társai. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a tél csodás évszak és megvan a maga romantikája, különösen, ha havas körülöttünk a táj. Használjuk ki a lehetőséget és merítsünk…..
Kiss Péter programigazgató már tavaly megígérte, hogy a Tv2 abbahagyja a kapkodást, és felépíti azt, amit eddig nem sikerült, pedig az RTL Klub a sajátjára lassan már műemléki táblát is kitehetne. A délutántól a főműsoridő végéig ívelő programstruktúrát. Már akkor…..
Fáradtan, de elégedetten... - Esküvő Kiállítás 2010 Túl vagyunk az első esküvői kiállításunkon. Hihetetlen nagy munka volt mind az előkészületek, mint a kint töltött két hosszú nap, mint a bontás szempontjából... :) Rengetegen jöttetek úgy, hogy szoktátok nézni…..