Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"mester" hazy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas lehet rátalálni valamely felmenőnkre egy számunkra addig ismeretlen fényképen. Érdi olvasónk, Prága Ildikó az európai közgyűjteményi, illetve privát első világháborús emlékeket közzé tevő Europeana 1914-1918 oldalán, az olasz Museo Centrale del Risorgimento tulajdonát képező fotók egyikén…..
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
"mester" hazy 2013.09.08 14:18:34
Egy 35 éves férfit akkor ért tetten a tokiói rendőrség, amikor ellopott három kerékpárülést. A nyergeket drága elektromos biciklikről emelte el. A házkutatás során azonban kiderült, hogy már legalább kétszáz, korábbi lopásokból származó ülés sorakozott a lakásban. Joji…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Az adócsalással vádolt Gáspár Győző a Muzsika TV Dallamokon át (december 13-án 21 órától kerül adásba) című műsorában jelentette be, hogy 13 év médiaszereplés után most hátat fordít a hírnévnek, utolsó interjúját a Muzsika tévének adja. Győzike szerint mindent…..
A Volga Szálló eltakarításából mindenképpen oktatófilmet érdemes készíteni. Persze érthetők a szokatlan megoldások, hiszen ekkora panelépületet nem bontottak még idehaza (kisebbet is talán csak egyet). Mindenesetre, mikor egy minirakodó szedi szét maga alatt a födémet, az…..
Piroslap A Fidesz elkúrta, vagy... 2010.06.04 17:42:00
Dilettantizmus egyszer ok, de másodszorra is? Ennyire nem ismerné a Fidesz az, hogyan is működik a gazdaság? Londoni elemzők nem nagyon értik mi folyik itt Magyarországon. Sőt azt is hozzá teszik válságról beszélni, se lenne szabad, mert akkor az lesz. Egy hete a Morgan Stanley…..
Érdekes, vicces dolgok folynak a fidesz berkeiben. Persze, lehet, hogy tudatos kommunikációs stratégia áll az egész mögött, de kívülről ez nagyon nem így néz ki. Közkeletű vélekedés, hogy fidesz = Orbán, hiszen kőkeményen fogja a pártot, csak az beszélhet, csak ott és csak…..