Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja!

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2014.01.19 18:23:18
@tlvajferi:

A legjobb lenne, ha Orbán és sleppje nem hazudozna egész életében. Itt kéne kezdeni.
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2011.12.27 21:45:06
@troll ellenpólus:
Milyen elszámoltatás? Még mindig nincs elszámolva semmi? Vagy Budai Gyula még mindig erőlködik? Jó lenne már valami eredmény, elvtársak!
Bár tudom, a Barroso-H. Clinton féle kommunista ellenszélben a dicső orbanokrata szabadságharc zászlaja meg-meg törik, de el nem veszhet soha!
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2011.03.27 11:44:16
@Dendrobatidae:
Csak szeretnéd!
Sokat megspóroltunk volna, ha ilyen Wittnerek pár perc lógás után még időben el lettek volna földelve valami jeltelen sírban, amire csak a kutyák hugyoznak.
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2011.01.13 15:16:53
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2011.01.13 15:18:36
A vörösiszapömlés kapcsán, az eset után nem sokkal napvilágot látott egy hír, miszerint a területileg illetékes hatóságnak a vezetőjét is lefejezte a Fidesz-kabinet. Az addigi vezető helyére Illés Zoltán államtitkár korábbi személyi munkatársa, Zay Andrea került. Akkor az is…..
Nem szabad elsikkadni a hír fölött: a Nézőpont Intézet felmérése szerint jelenleg a leginkább aktív népességből, tehát a 30 és 44 év közötti választópolgárok közül mindössze 4% adná a voksát az MSZP-re. Ez azért durvaság. Persze sejthető volt, hogy a végletekig hitelét…..
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2010.03.05 13:42:36
@William w.: Mennyiszer mondtam én is valami ilyesmit egy-két magáról megfeledkezett népnemzeti, habzószájú felebarátomnak, de nem érdekelte őket. Aztán gondoltam, nekik bizonyára erre van igényük. Ráadásul még egy közös ellenségképet is szolgáltatok számotokra, amely külön előny: ismét egységbe forrasztok! :)
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2010.03.05 13:45:30
@Egi78: Az Echo TV jobbikos adó? Mi ez, valami új avagy leendő intézkedés a fidesz részéről az államháztartás rendberántására?
Egyébként ha még egyszer ilyet írsz az Echóról, jelnetkezhetsz Széles "Ikatustönkretevő" Gábornál egy kiadós pofonra! :)
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2010.03.05 13:51:35
@William w.: Valóban, elkezdhetnénk felsorolni, hogy mi a aszánalmas, és mi nem, de akkor soha nem érnénk a végére. :)
"Kinek adja?!"Anyukámnak muszáj volt válaszolnia az erőszakos fideszes aktivistának.Történt egyszer, hogy a Fidesz felszólította egy kampányban a saját híveit, hogy a választásig viseljék a kokárdájukat. Akkoriban mindenki figyelte a másikat. Kin van, kin nincs. A…..
Az Nyakó-Mesterházy-Török-trió nagyon felizgult a kampánytól, sorra tolják a viccesebbnél viccesebb szövegeket. Mesterházy szerint például Orbán nem beszélt semmiről. Ez alatt azt értette, hogy nem volt szó arról, miből és hogyan, nem volt elég konkrét. Hát, politikai…..
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2010.02.10 13:15:16
@Toporodottordog: Hátrébb azzal a polgári jóízléssel, ne te ne! Csak kulturáltan anyázzunk, ne süllyedjünk le az elébb említett Bayer Zsotyó szintre! :)
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje újra ráirányította a figyelmet: a magyar jobboldal eredendően fasiszta. Már ha elfelejtettük volna. Nyilvánvaló, hogy vegytiszta történelmi kontinuitás terebélyesedik Héjjas Iván és Kövér László, Gömbös Gyula és Mikola István – és…..
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2010.02.07 14:13:23
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
A Heti Válasz ezen a héten a Jobbik egyéni indulóival foglalkozik (az összes jelöltről többet a Jobbik honlapján: meglepően professzionális munka, informatív választókerületi térképekkel - különösen összehasonlítva a Fidesz minimalista vagy az MSZP általam sajnos meg sem…..
Egy fideszes a sz@rt is megeszi: ha Orbán tálalja! 2010.02.01 00:52:47