Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cycC

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudja lerakni az autót? Mert a kék, horpadt Kispolák a kedvenc helyén telel, tavaszol és nyaral? Azt hiszi, van megoldás? Vélemények az azonos című írásunkról...
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
  Nehezen tud beállni egy parkolóba? Lehet, hogy ön tényleg béna, de sokkal valószínűbb, hogy a parkolóhely rettentően kicsi. Vélemények azonos című írásunkról...
cycC 2010.02.01 00:37:11
@KiDs: Csak gratulálni tudok, akkor azt is magyarázd már meg légyszi, hogy hogyan jut el a külső parkolórészről az áruházba úgy, hogy nem használom az autós rámpát gyalogosan (Duna Pláza)!
Továbbá azt is, hogy az 5 méteres kocsimmal miért nem tudok ráfordulni egyik felhajtóra sem úgy, ogy közben nem kereszetezem a záróvonalat! Ezt vajon Svájcban is így csinálják?
Előre is köszönöm a válaszod!
cycC 2010.02.01 00:32:50
@KOEM - Mélygarázstervező: És igaz ami igaz, általában semennyire nincs visszahúzva az a fránya oszlop. Éljenek a statikusok, akik mint tudjuk lefizethetőek. Meg persze az építészek is.