Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vurkachy Teofil Mátyás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vurkachy Teofil Mátyás 2010.05.12 15:57:37
@Perillustris: ha Londonban van, akkor otthon miért ne lenne... ha az a célravezető (és olcsóbb fenntarthatóság) és ideális... pl.: sétálóutcás zsúfolt belvárosi részek... és dinamóról még a NÉÉÉ-NÚÚÚ is üzemel!:-)
Már biztos, hogy az illetékesek az Andrássy utat választották a kerékpározás elátkozott útvonalának. Az okok nem ismertek, az viszont igen, hogy a főváros egyik legszebb és nagy kerékpárforgalmat bonyolító útján alakították ki a balesetek tömegeit okozó bicikliutat. A…..
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
Vurkachy Teofil Mátyás 2010.02.01 00:36:43
Kedves / Kedvetlen Mindenki (Bárki, Akárki, stb.)
Két dologra reagálok az alábbiakban:
1.) A képen látható megélhetési kerékpáros vagy lusta volt kerülni egy biztonságos átkelési lehetőségig, vagy extrém veszélyhelyzet kényszerítette rá, hogy a KRESZ-t és az emberi józan észt felülírja és átsurranjon az autópályán (mint műszálas kínai gatyána köles-fing). Csóválom a fejemet rajta én is!
2.) Kevés helyen látni ennyi színes egyéniséget, aki fekete-fehér TV-ben nézi az életet... Pedig számtalan előnye van a kerékpár használatnak és az autóvezetésnek is... és "viceverza" megvan a szar oldala is mindkettőnek... a hogyan-kérdésre adott válaszokban van a lényeg: merthogykérem nem mindegy az, hogy ego-centrikus faszként (nem a nemiségre, hanem a gondolati sivárságra értem) közlekedsz egy társadalomban, úgy, ahogy neked jó, függetlenül mások elvárásaitól és a törvényi előírásoktól, VAGY pedig körültekintéssel, felelősségteljesen, némi empátia érzékkel közelíted meg az "A"-pontból "B"-t... a legoptimálisabb, amikor két ilyen emberszerű képződmény találkozik, mert akkor az egyiknek a köldökzsinóron kapcsolódó autója, a másiknak meg a pofája törik össze, s akkor az egy remek alkalom a dolgokon való morfondírozásra... tehát a szeplőtelen szüzeknek maszkírozott köpködő szektásokat innen is csókoltatom, mert a baj SOHASEM az autósokkal és SOHASEM a kerékpárosokkal (és sohasem a kommentelőkkel) van, hanem azokkal, akikbunkófaszok és nem átallják ezen -öröklött, vagy tanult- személyes jellemzőjüket ország-világ előtt felvállalva cselekedni...
Megjegyzés: autózni kényelmesebb és gyorsabb, kerózni olcsóbb és egészségesebb... mindenkinél más az értéksorrend... ennyi.
Egyebet e'mond'ni nem szer'tnék!
Köszönettel:
V.Teofil Mátyás, aki szélsőségesen utálja a radikálisokat
Písz!