Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fenyo86

338 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Tracklist: 1, Linkin Park feat. Kiiara - Heavy 2, Harry Styles - Sign of the Times 3, Honeybeast - Így játszom 4, FankaDeli - Amikor nyáron 5, Majka - Partykarantén 6, Imagine Dragons - Thunder 7, Little Mix - Power 8, Olivia Holt - History 9, Katy Perry - Bon Áppetit 10, Alessia…..
Alább a Tokyo Hotel pár nap múlva megjelenő albumának második videoklipje, de őszintén szólva nem nagyon tudom értelmezni sem a látottakat, sem a hallottakat... "Klip"-premier: 2014.09.23.  ..
Egyre inkább úgy érzem, nem nagyon tudja megközelíteni az egyik személyes kedvencem, Pixie Lott a 2009-es bemutatkozó nagylemezét (melyen olyan remekbe szabott szerzemények szerepeltek, mint a Cry Me Out, a Broken Arrow, a Turn It Up, a Gravity, a Boys and Girls vagy a Mama Do), de…..
Shakira és Rihanna magamutogatós klipjére (jó fél éves csúszással) reagálva JLo és Iggy Azalea is közzétette legújabb videóját, amelyben minden szögből megmutatják a duó idomait. A szöveg bugyuta, a dallam röhejes, de a feltörekvő 24 éves Iggy-nek nagy népszerűséget…..
Chris Brown 2013 óta tologatott, 50 dalból összeválogatott 21 szerzeményes albuma, (melyen olyan neves producerek közreműködtek, mint Diplo, Timbaland, Ludacris, BoB, Kelly Rowland vagy Pharell) holnapután végre megjelenik. Ennek apropóján kedveskedik rajongóinak Rihanna…..
A rádiók már agyonjátszották, de a klip csak pár napja jött ki Lenny Kravitz szeptember végén megjelenő, Strut című albumának első EP-jéhez.   Klippremier: 2014.09.04.  ..
  A Your Love után most kijött a második videoklip is Nicole Scherzinger október közepén megjelenő, egyelőre cím nélküli albumáról.   Klippremier: 2014.09.05.    ..
A 2013-ban alakult triónak köszönhetően úgy látszik, végre hazánkban is utat tör magának a tengerentúlon már csúcsra járatott akusztikus folk-pop műfaja. A tehetséges fiatalokból álló formáció ezúttal egy autóbalesetet szenvedett apa utolsó gondolatait foglalta egy megható…..
A Borgore óriási szövegű Flex-ének remixével befutó 22 éves londoni tehetség, Max Rovat rajongói épphogy kiheverték a névváltozást (az okkult rock képviselői miatt kellett elfelejteni a Coven nevet), most újabb átalakulással kell megbarátkozniuk, konkrétan hogy kétfősre…..
A lengyel dubstep-király, Xilent nagyon elgondolkodtató videót készített legújabb, a kliphez képest sokkal könnyebben emészthetőbb, a korábbi szerzeményeihez képest pedig lényegesen populárisabb hangzású dalához.   Klippremier: 2014.08.31.      ..
Wilkinson mellett egy másik brit producer, nevezetesen Elliot John Gleave (vagy ha így jobban ismerős, Example) is feltöltötte legújabb zenei videóját ma. A 10 Million Peole a "Live Life Living" c. album 4. single-je. Kár, hogy ennyire augusztus végén jönnek ezek a napsütéses…..
A tavaly ősszel a Paul és Dana szerelmét bemutató, rendkívül hangulatos videoklippel a pop szcénába betörő angol d'n'b dj, Mark Wilkinson újabb pörgős ütemű dallal rukkol elő.   Bemutató: 2014.08.27. ..
Nicki Minaj egy percre sem pihen, a mai napra az Usher-rel kooperált dalának zenei videóját tartogatta a számunkra. Klippremier: 2014.08.26. ..
  Az idei WMA legnagyobb dobása egyértelműen a Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj alkotta hármas által elődaott Bang bang volt. A valószínűleg hamarosan a listák élére robbanó dal Jessie J. "Sweet Talker" című, október 10-én megjelenő lemezén lesz hallható.…..
Az elmúlt 24 órában 19,6 millióan nézték meg Nicki Minaj legújabb, "Anaconda" c. klipjét, így sikerült megelőzte a képzeletbeli lista korábbi első helyezettjét, Miley Cyrus "Wrecking Ball"-ját (19,3mill. néző az első 24 óra alatt).   Megjelenés: 2014.08.19.  ..
Megjelent Taylor Swift első klipje az október végén a polcokra kerülő "1989" c. albumáról. Első ránézésre egy táncos-videóval találjuk szemben magunkat, próbálkozik Taylor balerinaként, R&B-s ként, pompom-lányként, Lady Gaga imitátorként, de végül csak a klip…..
PopCultVideos Wellhello - Rakpart 2014.08.15 23:39:00
Jópár sláger megszületését köszönhetjük már idén (részben, vagy teljesen) Diaz-nak, (elég csak a Rég láttalak-ot, a NoLimit-et, a Nélküled-et, vagy a nyárra beérő Hello lányok-at említenem), de a Fluor-ral közösen készített szintipop dal, a Rakpart az év eddigi legjobb…..
A nyári popmix-sorozatom idei darabja az éven áttolódott télre, ezért aztán az időzítés miatt kapott egy kis száncsengő csilingelést a karácsonyi hangualt fokozása okán. Ami viszont új, hogy ezúttal raktam egy videót is a mixem alá. De csínján a kritikával, tanulgatom még a…..
Fenyő86 filmes blogja Farewell 2011.06.22 15:27:00
Kedves Olvasó! Pár hete csak úgy se szó, se beszéd, magára hagytam az oldalt, még egy elbúcsúzó bejegyzéssel sem illettem. Ennek oka az volt, hogy az új blog.hu-s admin felület érvénybe lépésével teljesen szétesett a site (a precízen egymás mellé méretezett képek egymás alá kerültek), a…..
Hopkins rajongóként nem lehet okom mostanában panasztra, hiszen alighogy néhány hete mutatták be The Rite (A rítus)-t és a Thor-t, máris Woody Allen legújabb, habkönnyű romantikus filmében tündököl... Igen, jól olvastad, már megint egy új Woody Allen film. De vajon hogy csinálja a rendezőlegenda,…..
Egyértelműen a filmzenéket találtam a Paul erősségének. Az original score-ok mondjuk annyira nem tetszenek. Valamiért mostanában nem jönnek be David Arnold komponált munkái, a Narnia krónikái 3. zenéi sem tetszettek egy-két dalt leszámítva. Az adaptált dalválasztásai azonban zseniálisak voltak…..
Fenyő86 filmes blogja Paul (Paul) 2011.05.14 00:02:00
Miután kellően kifigurázta Simon Pegg és Nick Frost a Haláli hullák hajnalával és Vaskabátokaban a zombi-, majd utóbbival a zsarufilmeket, a sikeres duó következő célpontja a sci-fi műfaj lett. Az összeszokott csapatból ezúttal ugyan a Scott Pilgrim forgatása miatt kimaradt előző sikerfilmjeik…..
Hihetetlen, de elérkezett az 5. részéhez az F&F franchise. Valamikor az új évezred elején volt, amikor is az Universal látva a Tolvajtempó sikereit, elkészítette a következő nyárra az azóta legendássá vált Halálos iramban-t. Az illegális gyorsulási versenyek világába kalauzoló film világszerte…..