Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TappMancs

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy utazás során nem várhatjuk el, hogy a kanapé a szállásunkon épp ott legyen kiülve, ahol otthon. Joggal mondhatjuk, hogy aki nem tud alkalmazkodni a körülményekhez, az maradjon a saját kis pecójában, de bizonyos elemek mégis szükségesek a komfortérzethez még a fapados turisták…..
Lesz hamarosan olcsójáratkereső, új rucit kaptak a Wizz utaskísérői is, s még több más újdonság is kapcsolódik a márka arculatfrissítéséhez. Ünnepi alkalmakkor a Wizz-gépeken is ingyen van a táp, nem is akármilyen. A poszt végén lehet szavazni, hogy kinek mennyit érne megy…..
TappMancs 2015.05.21 19:58:39
Hogy miként utazhatunk a szigetországba, arról nagyon sok beszámoló olvasható. Ezúttal a földi lehetőségekről írok. Sokan kérdeznek tőlem a brit közösségi közlekedésről, megpróbálom összefoglalni amit pár év alatt tapasztaltam/olvastam. A cikk Skóciára fókuszál (2007-es…..
Lóri küldte az alábbi beszámolót, köszi.Az eredeti cél Szardínia volt, de valahogy nem találtunk megfelelő helyen megfelelő szállást. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve megnéztem a booking.com-on, hogy milyen lehetőségek vannak a Kanári –szigeteken.Amit láttam, az…..
TappMancs 2010.10.24 17:03:01
@kidfirnigel: Megnéznéd nekem ezt a buszos weboldalt, hogy a menetrendet meg tudod-e nyitni? Nekem nem megy, már sokszor próbáltam, ie-vel is, foxival is meg operával is, plugin gondom van, amit hiába rakok fel, látszólag minden rendben, aztán mégse megy... Ha működik az oldal, akkor az én gépemmel van vmi és rendbe kell hozni, mert buszokat keresgetve mindig ebbe az oldalba akadok, kell ez az oldal nekem.
A busz csak olcsóbb lenne, mint a kocsi, eddig nem volt gondom a tömegközlekedéssel külföldön.
TappMancs 2010.11.04 13:36:20
@tg_mak: Köszi szépen, leszedtem mindet már :-)

Ti Arrecife- be vagy Puerto del Carmen- be tennétek a székhelyeteket? Fogy az idő, szállást kéne foglalni, lassan döntenem kéne, ami nehezen megy. Már ezer képet és videót megnéztem neten...
Thomasz elküldte egy tavaszi útjának rövid leírását is, melyben egy holland túráról számol be.     Budapest-Eindhoven Reggel 8-kor találkoztunk heten a ferihegyi repülőtéren, majd célba vettük a 10 órakor induló eindhoveni gépet. Pontos indulás, eseménytelen út,…..
TappMancs 2010.06.23 23:32:02
@helomiii: Eindhoven 8 ezerért is van retúr
Nyár elején 6 nap 5 éjszakás Moszkva, Szentpétervár útra készülünk. Abban a hitben, hogy egyénileg jóval olcsóbban fogom megúszni az utazást, mint egy szervezett úttal, no meg számomra kellemes időtöltés a neten bogarászni az odautazást, a szállást, és a…..
Portugália második legnagyobb városa a virágzó Porto a Douro folyó torkolatát öleli körül. Sokakban-mint ahogy bennem is-akik meglátogatják a várost erős kötődés alakul ki  iránta.A legjobb ha gyalogosan fedezzük fel, dacolva a dombok sokaságával, melyek a folyóig…..
Október elején felvetődött bennem,hogy úgyis megyek márciusban Londonba, valószínűsitettem,hogy a lányomat is viszem magammal- akkor miért ne mehetnénk többen? Felvetettem a szülők körében,hogy ha esetleg valamelyik gyermek és/vagy szülő kijönne pár napra Londonba,csatlakozhat…..
Igen, fapadossal, Pestről, átszállással, egy reptéren eltöltött éjszakával. Nyűgös? Átszállást tekintve semmiképpen, a reptéri éjszaka pedig néha vetekszik egy olcsó, lepukkant hostellel, s a cél érdekében néha bírható. Mi a cél? Ibiza, Mallorca... Ezek nyáron…..