Regisztráció Blogot indítok
Adatok
natsha

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány meteorológus hipotézisei állították le Európa légiközlekedését. Pedig a feltételezések jelentős részére nincs tudományos bizonyíték. (Fotó: AP) Egyre inkább úgy tűnik, hogy elsősorban nem az izlandi vulkán kitörése akadályozta, akadályozza az európai…..
natsha 2010.04.20 10:25:20
@SVenS: Egyébként ismét bebizonyosodott, hogy semmi sem pótolhatatlan. Légiközlekedés nélkül sem áll meg az élet, csak az összezsugorodott világ megint egy kicsit nagyobb lett!

Nem kívánom, hogy a helyemben légy és ücsörögj egy szállodai szobában a világ másik végén, úgy hogy elképzelésed sincs mikor és miként tudsz végre hazamenni! A családod idegei jól bírják ha bizonytalan ideig (pár hét vagy hónap) kimaradsz?

Milyen transzatlanti alternatívát tudsz javasolni?
natsha 2010.04.20 12:15:13
@Rékuc:
Tegnap hasonszőrű angollal beszéltem, aki a Queen Mary-t emlegette, csak az már két fordulóra teli van. Meddig tart egy ilyen átkelés? És meddig tart ha mondjuk két kört meg kell előtte várni?
Pedig mi mennénk, erre példa az a néhány kép, amit ma a Delta irodája előtt lőttünk.      Egy kissé már közelebb a célhoz:      Végül  4 óra várakozás után egy repülőjeggyel gazdagodtunk. Vajon lesz repülő is?:)  ..