Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidia

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ugyan Zoltán már 2011-ben bepanaszolta a hamis bélszínrolót, amit a CBA-ban forgalmaznak, továbbra is a CBA-ban vásárol hamis bélszínrolót: Tisztelt CBA! Napi szinten vásárolok az Önök üzletében, és panasszal szeretnék élni a Mirelit-bélszínrolók kapcsán. Kevesen…..
Vidia 2013.02.15 12:26:06
Csak egy jó indok kell, miért ne csurogjunk előre a zebráig: ez a videó elég visszatartó erővel bír. Nem is nagyon lehetséges bármit hozzátenni – nézzék meg és garantálom, hogy ez tavasszal is eszükbe jut majd a lámpánál várakozva.   ..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Vidia 2010.01.31 20:06:25
@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!:

Mert nekem tv kellett volna neki meg a lóvé. Személyes találkozóra nem volt hajlandó. Pedig kp fizettem volna. Ja meg szerinte ez tök biztonságos. Neki (hahaha)