Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baxxter8

76 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is kint voltam a minden évben megrendezésre kerülő bécsi WWE eseményen. Ezúttal videó helyett képeket csináltam, nem is keveset, egészen pontosan 205 darabot. Van köztük olyan is ami nem sikerült jól, első sorban voltam és másra is kellett figyelnem:) például, hogy ne…..
Elnézést az újabb hosszú kimaradásért, de valami hihetetlenül lusta voltam, semmi kedvem nem volt írni, meg igazából ötletem se volt semmi az égvilágon. Az már csak a hab a tortán, hogy belekezdtem egy anime sorozat fordításába is, azóta meg aztán végképp elment a kedvem. De…..
Gondolom sokakat izgat az a gondolat, hogy hogyan is válhat valaki hívatásos pankrátorrá, sőt mi több, hivatásos WWE pankrátorrá. Biztos sokan azt gondolják, hogy ez egy nem egyszerű feladat és semmi konkrét módja sincs a bekerülésnek. Nos a bekerülés tényleg nem egyszerű,…..
baxxter8 2008.02.14 19:56:47
Mivel Wrestlemania már itt toporzékol a küszöbön, ezért az időjárás előrejelzések is egyre biztosabbak. A mostani állás szerint 30% esély van némi csapadékra és villámlásra.Elijah Burke nyerte Kofi Kingston ellen a minden évben megrendezett SVR 2008 videójáték tornát.Carlito…..
A hétfői Raw-ban folytatták az idei Hall of Fame jelöltjeinek bemutatását. A múlt héten az első jelölt Ric Flair volt, most pedig megtudhattuk egyszerre a másodikat és a harmadikat is. Rocky Johnson és Peter Maivia és a címet nem más fogja átadni mint The Rock. Aki nem tudná…..
Sajnos körülbelül egy hete Jeff Hardy ismét megsértette a wellness policy-t, így kapott egy szép hosszú 60 napos felfüggesztést. Az első még a tavalyi Summerslam előtt volt, ami miatt az Umaga elleni meccsét törölni is kellett. Az már csak hab a tortán, hogy nem sokkal később…..
Mivel már én is tűkön ülve várom a 24. Wrestlemania-t, ezért egy kicsit olvasgattam a hírek, vagyis inkább pletykák között. Természetesen ami mellé az volt írva, hogy major spoiler vagy potential spoiler, azokat nem mertem elolvasni.Kezdjük azzal, hogy 3 dolgot már biztosan tudunk…..
Nos következő nagyobb témánk a különböző meccstípusok, mivel hogy elég sok van belőle. Sokszor láttam fórumokon, hogy az emberek nem csak a ritkább meccstípusokat nem ismerik, hanem néha azokkal sincsenek teljesen tisztában amit minden héten látnak. Ezen próbálok én most…..
Frissült a full ppv-k részleg, vagyis egészen pontosan nem frissült, hanem kijavítottam a Summerslam 2000-et. Most már mindenki le tudja tölteni, 4 darabra van szétvágva, csak ki kell csomagolni a 2 cd-t. Summerslam 2000 promo Uploaded by baxxter8 És a matchcard: Right to Censor…..
Kérésre feltöltöttem John Cena albumát. Itt a link jobb oldalt, töltsétek...
Summerslam 2000 CD1 part1Summerslam 2000 CD1 part2Summerslam 2000 CD2 part1Summerslam 2000 CD2 part2..
Hosszú idő után ismét frissül a letölthető meccsek részleg. Úgy gondolom, hogy ilyen formában sokkal jobb nézni a meccseket és így a minősége is jobb, mint amikor a DailyMotion-ről mentitek el. Plusz ezentúl minőségromlás nélkül fogom őket feltölteni, tehát abban a…..
Nos már mondtam egy párszor, hogy ez egy kizárólag WWE-vel foglalkozó oldal, de mint konkurencia, azért említést érdemel a TNA, a másik nagy szervezet amerikában. Folyamatosan fejlődnek, mindig újabb és újabb mérföldköveket érnek el, bár veszélyt még egy kicsit sem jelentenek a…..
Ezennel nyitottam a blogomnak saját fórumot BWF (Baxxter's Wrestling Forum) néven. Eddig egy híres oldal fórumának pankrációs topikjában voltam, terveztem is, hogy kiteszem ide a linket, de tegnap bezárták (megint) és lehet hogy örökre. Úgyhogy elegem lett abból az oldalból és…..
Nos a WWE a World Wrestling Entertainment nevű szervezet rövidítése. Ez a szervezet, heti rendszerességgel 3 show-t csinál. Raw, Smackdown és ECW. Ezeket angolul brand-eknek hívják, ami márkanevet jelent.MONDAY NIGHT RAWEz a WWE legrégebbi és ezzel együtt leghíresebb műsora. A show-t…..
Shane McMahon vs Kane - ambulance meccsUploaded by baxxter8..
World Wrestling Entertainment FAQ 2007.07.06 20:06:00
Szerintem ha az alapoktól akarom kezdeni, akkor a fogalmak megmagyarázása a legjobb választás. De azért mielőtt belevágnánk konkrét szavak/fogalmak magyarázásába, először is tisztázzuk mi is az a wrestling/pankráció. Nos azt tudni kell, hogy régen nem igazán voltak hajlandóak a…..
Triple H Unforgiven Challenge 1 (of 5) - Chokeslam MatchUploaded by baxxter8..
baxxter8 2007.12.17 11:59:26
Az első, amit már a nyári top10-es listába is be akartam tenni, egyik nagy kedvencem, Shane McMahon vs Big Show last man standing meccse a 2001-es Backlash-ről. Shane McMahon vs Big Show - Last Man Standing Match Uploaded by baxxter8 A másik pedig egy kis ráadás, ami nem rég jutott…..
Utólag tudták meg, hogy Big Show a háttérben jelen volt a Survivor Series-en és állítólag nagyon jó formában van, köszönhetően, hogy az utóbbi időben megközelítőleg 80 fontot (kb 30 kg) fogyott. Amikor utoljára láttuk a WWE-ben akkor közel 500 font (kb 230 kg) volt,…..
Demolition vs The Hart FoundationUploaded by baxxter8..
Sajnos az utóbbi kb 1 hétben nem volt túl sok időm az írogatásra és ez még egy ideig így is fog maradni. Vizsgaidőszak van, minden nap szinte egész nap tanulok, a szabadidőmben pedig csak pont annyira van időm, hogy megnézem az aktuális WWE műsort, hetente négyszer konditerembe…..
Hétfő este elérkezett a pillanat, amire már kb 2 hónapja vár az egész wrestling világ. Na jó, lehet ez egy kicsit túlzás, de nagyon sokan várták már. Szóval hétfő este a show legvégén megérkezett ő, aki nem más mint Chris Jericho. És nem is akármilyen körítéssel. Íme (the…..