Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riccsantó

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...teszem föl ezt a fájdalommal átitatott, elkeseredett kérdést. A minap Kedvesem felhívására elzarándokoltam a fővárosi Erzsébet térre, hogy magam is szemtanúja legyek a borzalomnak: mezítelen a Szerelmesek fája!  A fa története egyébként rettentően banális: a…..
 Avagy ezt még unokáim is hallani fogják… Egészen különleges dolog történt velem a napokban… De bele is kezdek inkább… Péntek hajnali 4 óra 15 perc, a telefonom ébresztője próbálja tudomásomra adni, hogy ideje volna felkelni, amennyiben el…..
A magyar nótákban igazából az a jó, hogy nem kell túl nagy erőfeszítés ahhoz, hogy egy példány megszülessen belőlük. Mivel hangsúlyozottan magyar nótáról van szó, ezért mindenféleképpen szükséges inni előtte, kell hozzá társaság, meg két-három szólamú dallamszerű…..
Ez most amolyan szárnypróbás izé... tudom nem lett valami hosszú, de aki úszni tanul, az sem mindjárt a Balaton átúszással kezdi.....
Egész egyszerűen képtelenség elszakadni az időjárás analógiájától.; vagy a különféle frontok ennyire izgalmasak, vagy az én egész természetem ily' sekélyes. De hát mégis mit tegyek, amikor odakint már legalább húsz centiméternyi hó esett?! Sőt! Holnapra már lehet, hogy ki…..
Ez a szomorú és a szív legmélyebb bugyraiból feltörő siralmas kiáltás minden drága ismerősömnek szól, akiket már legalább 5-10 éve nem láttam és az utóbbi időszakban spam-ként vagyok kénytelen azonosítani őket. Édesek, bájosak, aranyosak és próbálkoznak, igyekeznek,…..
Riccsantó 2010.01.31 16:53:29