Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morgóska

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kulcsfontosságú információk hiányoznak Egyszerű lenne otthonról egy laptopról tájékozódni, ha éppen fogyasztási hitelt vennénk fel vagy hitelkártyát igényelnénk, csak éppen a megszerezhető információk hézagosak. Az Európai Unió által szorgalmazott fogyasztóvédelmi…..
morgóska 2012.01.20 20:26:47
@Parmezanidész: Nem is csoda, ha nem érti a hitelezés lényegét az átlag magyar. Hol is tanulhatta volna meg? Senki sem szívja az anyatejjel magába. Az iskolai oktatás sem segíti az eligazodást, feltéve, ha az illető közgazdasági jellegű suliba jár.
Nem kell rajta csodálkozni, hogy ennyire tájékozatlanok az emberek. Gondolj bele sok-sok ember a szocializmusban szocializálódott és él a kapitalizmusban most.
Valaki törődött vele, hogy az emberek megismerjék a nálunk lévő bankok kapitalista gyakorlatát? Senki, senkinek nem állt érdekében, hogy felhomályosítsa az embereket. Se a PSzÁF, se a Fogyasztóvédelem,- holott a bankok bőszen hírdették a banki terméküket - tehát itt a Fogyasztóvédelemnek is lett volna feladata. Sem a Média nem segített, meg is lett az erdménye a rengeteg bedőlt hitelllel. A hitelnyújtó bank pedig tényleg nem tájékoztatott, csak gyorsan írd alá a papirokat, mert utánad még rengetegen vannak.
Az Eu. pedig a cikkben lévő vizsgálódásával alaposan elkésett. Nem védte állampolgárait ettő ami most van, a kizsákmányoló, rabló kapitalizmustól.
morgóska 2012.01.21 14:39:21
@Parmezanidész: Valami gond van a szövegértelmezéseddel. Ugyanis én nem magamról írtam, hanem az itteni helyzetről, hogy mennyire magárahagyták az ország lakóit a mindenkori
regnálóink, és azért történt az ami.
A jelzőidet pedig tartsd meg magadnak! - Nekem nem ingem tehát nem veszem magamra.
A cirkadián ritmus vagy közismertebb nevén "napi biológiai óra" egy körülbelül 24 órás ciklus, mely minden élőlény alapvető fiziológiai folyamatait irányítja és ezzel együtt a viselkedését befolyásolja.  A ritmusban fellépő zavar negatív hatásokat…..
Kedves Háziasszonyok!Indítunk egy olyan portált, ahol cukrász elsőéves hallgatók elkészítik a süteményeket és mindezt velük együtt lehet tanulni. Ahogy a tanulók tanulják a leckéket úgy mutatjuk majd be az adott cukrászati alapreceptet. Ez a portál egy egyszerű, informatív és…..
Tulajdonképpen egy nagy globális orgazmust köszönhetünk a gazdasági válságnak, hiszen végre mindenki kieresztheti a fáradt gőzt, és kedvére mocskolhatja az emberiség ősi ellenségét, a BANKOT. Sajnos olyanok már nem lehetünk, mint Joey Tribbiani nagymamája, aki az elsők között…..