Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matthaus

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, hát ne mondja senki, hogy feladom, megvettem az új Airt. 11-es kijelző, 64 gigás SSD, 2GB RAM, 1,4-es proci, nem tűnt első hallásra olyan hűdenagyon ütős konfignak. Egészen a kézhezvételig.Igen, überdurva a 12 mp-es bootolás, és a gép egyszerűen annyira smoothly működik, hogy…..
Olvasónk hiába próbál megegyezni hitelezőjével, a pénzintézmény lehetetlen feltételeket támaszt és perrel fenyegetőzik.Vásároltam egy Suzuki Ignis típusú autót, melynek finanszírozásához a CIB Credit Zrt. nyújtott hitelt.Az autót sajnos tavaly ellopták. A lopás tényét a…..
Az utolsó ellenálló Eladtam... 2010.05.17 15:57:00
Hát ennyit az utolsó ellenállásról. Másfél hónap után sajnos egyre inkább azon vettem észre magam, hogy visszaülök a PC elé, és sajnos ez akárhogyan is próbálkoztam, nem változott.A Mac nálam end user funkcióiban jól teljesített, azonban arra, hogy az egyes spéci…..
Nem volt hosszú élettartamú kísérlet, mégis tanulságos volt figyelemmel kísérni az Erste Bank vergődését a blogoszférában. Az összesen három posztot jegyző Pénzügyi Ismeretek Fiataloknak kiötlői szerint vélhetően sem az oktatáshoz, sem a közösségi médiához nem…..
Már majdnem két hete, hogy nem írtam egy szót se, bár ahogy a blog statisztikákból nézem ezt nem sokan hiányoltátok:)No, tehát meg kell hogy mondjam, hogy kicsit elbizonytalanodtam. Van pár idegesítő dolog ebben a Macesdiben, és ahhoz, hogy megoldjam ezeket a problémákat 14 éves…..
Egy hét kellett ahhoz, hogy minden szükséges szoftvert beszerezzek ahhoz, hogy holnaptól el merjem rakni a fiókba az egyébként már pár napja a Vaterán is fent lévő Sony Vaiómat. A legutóbbi Snow Leopard upgrade és Office install után az Adobe szoftverpakkja volt az, ami felkerült a…..
No, hát az elmúlt napok igen izgalmasan teltek. Feltérképeztem az ismerőseim közül a Mac tulajokat és elkezdtem megismerkedni az OSX operációs rendszerrel részletesebben is.Fotós barátom, Pisti, Laci, az IT expert és Somez régi kollegám - barátom lettek önkéntes mentoraim Mac…..
 - tettem fel a kérdést az elmúlt 5-6 évben számos kollegám, barátom számára, és meg kell, hogy mondjam, hogy semelyikőjük nem adott kielégítő választ abban a tekintetben, hogy vajon miért is kellene nekem - aki nap mint nap tucatnyi Windows applikációt használok - egy olyan…..