Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lunatikk

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Naaagy-naaaaaagy szeretettel köszöntök minden apró-cseprő lurkómanót ezen a napsugaras, gyönnnyörűen szépséges tavaszi délelőttön!! Hogy ityeg a fityeg, balambérok? Jól? Nekem is! Mert naagyon-naagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek veletek, hisz (énekli) ez a nap más, mint a…..
 Ismét El Topo jelentkezik, ismét egy ütős poszttal. Én már nem is mondok semmit :) „Megvallattak, hogy vérzett a húsunk. Elvtársunk, ki még sétálsz, mint a fény, gondolj reánk, kik fel-le futkosunk és messze nézünk cellánk szögletén.” - Na helló, srácok!…..
  Klasszikus és mélyre lefúró tipológiát kaptunk Kapucsengő86-tól - szerintem eddig még csak szó se volt hasonlóról.  Remélem, van köztetek hozzáértő :) Helyi Kemény Arc Talán ők vannak a legtöbben, de mint látni fogjuk, a többi tábor nem feltétlenül fogadja…..
lunatikk 2010.02.03 18:51:45
@afromagyar: Zebda nem rossz. Mondjuk inkább rap és egyéb (rock, reggae) keverék, mint a banda maga, dél-francia arabok, ha jól tudom.
lunatikk 2010.02.04 18:26:51
@Mitya Ivanov: örömzene, köszi. Kisebbségi agitátorok, ha összeteszik, amijük van :-)
 A lelki szemetesládát azért szeretik és keresik az emberek, mert ő mindenki gondját-baját megérti, elgondolkodik rajtuk, komolyan veszi, majd tehetségéhez és kompetenciájához mérten tanácsot is ad. Nem akart ő ilyen lenni, csak azzá vált; valahogy megérzik rajta…..
lunatikk 2010.02.01 16:16:29
@Szalacsi Dezső: :-D a kategória közönségdíjasa
lunatikk 2010.02.01 22:19:06
@El Topo (Sgt. Elias): "Pofozzatok fel bajszos angyalok"?:-)
Ezt kilesni a fehérnépnek olyan lehet, mint a fiúknak iszapbirkózást nézni. Öh. Vagy olyasmi. Lehet, hogy kicsit viccesebb és kevésbé erotikus :-)
Szerintem közbe-közbe titkon megfigyelitek a birsalmafa kérgét is azért :-))
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
lunatikk 2010.01.31 21:41:52
@nyílméregbéka: "miért nem gondolkodott előtte?" - szerintem többnyire utólag vagy sok idő után látja az ember, már aki látja, hogy hány óra egy kapcsolatban. Szerencsés esetben a húszas éveinkben átesünk az ilyen harcos kihívásos őrületeken, még szerencsésebb, ha tanulunk is belőle és a maximum pontszámot az kapja, aki ezután tudja értékelni azt is akit/amit addig leszart - és talál is olyat.
Aztán van az a nőféle, akit Wadmalac is említ, akinek úgy kell a dráma, mint az oxigén. Ők meg úgy boldogok, hogy szenvednek, békén kell hagyni őket (és remélni, hogy nem áll beléjük a konyhakés egy napon)
Ez a szingliség meg annyi, hogy a nők 30 után sajnos már csak dekadensen szipoghatnak, mert a helyzet egyre siralmasabb, a piac mg kicsi (szemben a mázlista férfiak sacc 55-ig mindenre jók, vadászat, házasság, gyerek, fúj, igazságot akarok blablabla;)
Csernust én is olvastam, a nőkről kicsit kuszán írt (jókat), a férfiakról írt könyve nagyon pontos útmutató, minden srácnak a kezébe adnám már kamaszkorában.
Nem először kerül elő a blogon Parti Nagy Lajos műremeke, és egyre gyakrabban hivatkozunk is rá, így érdemesnek találtam arra, hogy posztban adózzak a szerző és a mű nagyságának.A linket még coucou küldte egyik kommentjében - köszönöm neki -, én pedig biztatnék mindenkit…..