Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alien144

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el. Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel egy-egy…..
Több mint hatezer oldalnyi, eddig titkosan kezelt UFO-aktát hozott nyilvánosságra a brit védelmi minisztérium. Az 1994 és 2000 között keletkezett iratok több száz azonosítatlan repülő objektum észleléséről tartalmaznak különböző beszámolókat.…..
Ridley Scott megint Alien filmet rendez!!!Számszerint az 5.-et már, de igazából ez amolyan Alien 0 lesz, ahogy ezt megszokhattuk az utóbbi pár évben. Az előzmények homályos múltján próbálnak átvágni a rendezők és forgatókönyv írók A korábbi félhivatalos hírekkel…..
Jöhet a Csillagok háborúja és a Gyűrűk Ura 3D verziója!Kiemelkednek a filmvászonról a nagy klasszikusok... A Hollywoodi stúdiók arra készülnek, hogy az új filmnyelvet teremtő Avatar világsikere után korábbi nagy alkotások háromdimenziós változatait készítessék el. James…..
Szép volt. Jó volt. James Cameron volt. Természetesen az Avatarrol beszélek. A tartalom leírásával nem húzom az időt mert azt ezer másik helyen el lehet olvasni. Első benyomásról írnék nektek.A látványról semmi rosszat nem mondhatok, hiszen zseniális munkát végeztek…..
Six feet under the stars Kezdésnek 2010.01.31 15:25:05
Elindult a blogombocsi a kezdetleges kinézetért, majd belejövök és szebb lesz:) ..