Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legion of doom

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két mérkőzés kezdődött el, egy fejeződött be rendben az OB I. mai fordulójában. Leginkább az újpesti hívek bánkódhatnak. A mérkőzés feléig teljesen nyílt volt a Vasas–Újpest, helyszíni emberünk beszámolója szerint a játék képe alapján nemigen lehetett volna…..
legion of doom 2010.02.08 14:19:55
@johnny drama: Szerintem nincs igaza ,mert most hogy az ute egyre távolabb kerül a középszakasz 1-2helyétől,most világosodott meg.Érzi hogy nem lesz 1xű beelőzni a starst,és a dabot,azaz a csapata cca 3-ik helyre lehet jó ,ami az elődöntőben a volánt juttatja az ute útjába,hacsak be nem következik olyan csoda,hogy tovább mennek az ebelben.Mol liga döntő kiírása sem volt épp igazságos.Torony magas alapszaksz győztes dab csak bronzért játszhatott,akkor a mester nem reklamált,hogy nem jogos az ute döntőbe jutása.Ha az ute ennyi légiós helyett inkább szerződtetett volna egy Matus Palkó szintű kapust,egész biztos vagyok benn,hogy sokkal sokkal több ponttal rendelkeznének.Az igazolásokban bizony Pék mester keze is benn van
legion of doom 2010.02.08 15:11:41
@progmet: Való igaz van szakadék,de a szakadékok tulajdonsága hogy némelyik átugorható,hogy mekkora az a szakadék ???talán választ adhat a pénteki fehérvár- válogatott mérkőzés,ha a 2 csapat komolyan veszi, bár 1 mérkőzésből következtetést levonni nem mindig okos dolog.Gondolj bele,ha nem lenne megátkozva az ute csarnoka,most a csapatnak cirka 9 ponttal többje lenne,és a mester sem nyilatkozott volna ilyen stílusban.Play off sajátossága hogy akár az utolsóként bejutott is lehet bajnok.Ebelben 2éve jesenice alsóházi rájátszásból a 8. helyről tulajdonképp a salzburgi matek professzorok miatt nem lett bajnok.Ha jól emlékszem svájcban szintén tavalyi Po.ban a 8.ik verte ki a vastagon alapszakasz győztes csapatot (nevét had ne tudjam,buktam vele tippmixen szépen)igaz ezek azonos osztályú csapatok voltak.
A rájátszásban megváltoznak a verekedésekre vonatkozó szabályok az EBEL-ben. A hivatalos álláspont szerint bizonyos esetekben nem kell azonnal 5+20 perces büntetéssel sújtani az öklözésben részt vevőket. Részletek és videós példa hajtás alatt.Az EBEL tájékoztatása szerint…..
Csütörtökön Romániával, pénteken a Sapa Fehérvár AV19-cel játszik felkészülési mérkőzést a magyar válogatott. A vilniusi négyes tornáról érkezett rossz hír után hamar átalakította a programot a szövetség és a szakvezetés. A 34 fős keret jövő kedden kezdi meg…..
legion of doom 2010.02.05 16:08:18
@KCs: Csabi az egyik tippem nekem is az volt hogy nem lesznek érvényesek a bérletek.Megjegyzem olvastam ma már 1x az általad belinkelt szöveget, de az utolsó 2 sora akkor még nem volt ott,azt nemrég írtátok hozzá,amiben irtok a belépőkről:-)
legion of doom 2010.02.05 12:54:02
@fradigy: na ez lenne a modernkori gordiuszi csomó ,ha megoldod ígérem Nagy Sándornak foglak hívni :-))
legion of doom 2010.02.05 14:27:46
@Nyuszí O_o: nem ér súgni:)
Egy profi sportolónak a pályán mindvégig tisztában kell lennie a feladatával, tudatta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, milyen területen volt az edzőknek a legfőbb gondjuk játékosaikkal a Jesenice elleni keddi mérkőzésen. A szakvezető nem hozta szóba, de kikértük…..
legion of doom 2010.02.05 12:46:55
@Sipulski: szerintem nem,mivel szövetségi rendezvény lesz.Vagy belépőjegyes lesz ,vagy ingyenes,vagy tévedek:))
legion of doom 2010.02.05 12:57:10
@Raon: Mi történik velem ördögi kőr:-) ( Edda)1kannásborba ,hogy nem lesz jó a volán bérlet :-))
legion of doom 2010.02.05 14:32:59
@manders: basszus elkell kérni Nagy gergő manikűrősének a tel.számát.Aki ilyen körmöket tud gyártani,hogy sima karmolás is 7 öltéses összevarrást ér,az előtt le a kalappal
Ideges mérkőzésen húzta be a győzelmet az EBEL-utolsó Jesenice ellen a Sapa Fehérvár AV19. Kovács Csaba és Palkovics góljaival elhúztunk, de a szlovénok még az első harmadban szépítettek. A másodikban aztán ütöttünk még kettőt Mihály és Vas János révén, majd egy…..
Jégkorong Linz–Fehérvár 4-0 2010.01.31 21:23:16
Továbbra sem megy Ausztriában a magyar bajnoknak, Linzben mindhárom harmadot elvesztette. Pedig 0-0-nál egy emberhátrányos helyzetben Martz vezetést szerezhetett volna, de a vasat találta el. Ezután a Linz irányított, és sokkal aktívabb volt, Palkovicsék erejéből szépítő…..
legion of doom 2010.01.31 23:12:42
@manders: azért ne feledd hogy salzburgnál még a wc-s néninek is van NHL múltja :-)))uccsó hazai meccs kac ellen lesz,lehet egyik csapat sem akar majd nyerni,és nyomunk egy uncsi 0-0 s meccset o kiállítással,és a 89.bünti fog dönteni,mert lehet ez a meccs dönt 7-8 helyről,és arról is hogy ki kapja ellenfélül a red bullt
A playoffig hátralévő időben változik a szakmai program, közölte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A csapat ma Linzbe látogat, ahol idén még nem szerzett pontot. A sorok háromnegyedében és kapusposzton változás van az előző fordulóhoz képest. "Normálisan…..