Regisztráció Blogot indítok
Adatok
todi_1979

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vivid bank egy német neobanking cég, ami már Magyarországról is elérhető, azaz mi is regisztrálhatunk és igényelhetünk fiókot és persze kártyát. A fókuszban a cashback, azaz a pénzvisszafizetés áll. A mobil bankolás az alap, amit ötvöztek az üzletek akciós visszafizetésekkel.    Térjünk rá a…..
szólj hozzá: Autófóliázó-bajnokság..
Bízzuk szakemberre a fóliázást Bízzuk szakemberre a fóliázást; a műbizonylat a közúti ellenőrzések és a vizsgáztatások alkalmával igazolja a fólia szakszerű kivitelezését A fólia felszerelését és megjelölését követően a kivitelező a rendelet alapján fóliázható…..
kiszűri a káros UV sugárzást csökken az autó fogyasztása a klímaberendezés csökkenő üzemeltetése folytán a hő visszaverésével növeli utazási komfortját a vakító ragyogást 96 %-ban képes csökkenteni minimálisra csökkenti a személyi sérülések veszélyét…..
Fóliázás Hogyan készül? 2010.01.31 12:05:00
A fólia az üveg belső oldalára kerül. Kétféle módszer létezik a felrakásra: kiszerelt üveggel vagy az eredeti helyén maradt üveggel. Az első esetben az üveget ki kell szerelni, ami az ajtópanel megbontását jelenti, elég szörnyű látvány, de nem kell aggódnunk. A helyén…..
Magyarországon az EGB 43. előírásának és a 2005/84-es kormányrendelet értelmében autófólia a következő korlátozásokkal helyezhető el a gépjárművek üvegfelületein:Hátsó szélvédő és két hátsó oldalsó üveg: tetszőleges sötétségű, ám AF - engedéllyel (figyelem 2008…..
Leggyakrabban azért, mert mindenki szebb autóra vágyik. Egy fekete, vagy sötét autón a fólia az egységesség érzetét kelti. A fóliának három fajtája van: betörésvédő, belátásvédő és hő elleni fólia. Utóbbi kettő általában együtt teljesül, vagyis a fóliák általában…..