Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeketeVipera

71 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
infó.Kispest Tarnai újabb kudarca 2012.01.20 09:34:00
Nagyon úgy tűnik, hogy Tarnai Richárdnak, Kispest kormánypárti országgyűlési képviselőjének harmatgyenge érdekérvényesítő képességei vannak. Rövid időn belül ugyanis második esetben vallott kudarcot a kispestiek érdekeinek képviseletében a Magyar Postával szemben.A wekerlei…..
Arról már korábban is lehetett hallani, hogy a Jobbik kispesti szervezete, a pártok közül egyedüliként, rendszeresen politikai tartalmú e-mailekkel örvendezteti meg Városháza dolgozóit, a most birtokunkba került e-mail azonban már kétséget kizáróan bizonyítja, hogy a…..
Minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az úgynevezett nemzeti oldalnak halvány lila gőze sincs a nemzeti jelképekről. Az ELÉG facebook közösségén közzétett békemenetet reklámozó képen a magyar középcímer tükrözve szerepel. Rossz oldalt van a hármashalom, a…..
infó.Kispest Az Opera fantomjai 2012.01.03 14:17:00
13 millió forintnyi közpénzből ünnepeltette magát és az új Alaptörvényét a kormány az Operában, miközben Kispesten az új törvényi szabályozás miatt felére csökkenhet a lakásfenntartási segély összege. De ne legyünk ennyire köldöknézők. A szomorú valóság, hogy a…..
Autósmatrica gyártók figyelem! Piaci rés!..
Nem régiben ünnepelte fennállásának 23. évfordulóját a Kispesti Uszoda, amiről a kerület kormánypárti parlamenti képviselője, Tarnai Richárd is megemlékezett saját honlapján, igaz pár apróságról elfelejtett beszámolni, de mi most itt pótoljuk ezt a hiányt.Pár napja az a…..
Valószínűleg abban mindenki egyetért, hogy Magyarország eladósodása a Kádár korszakban kezdődött a felelőtlen hitelfelvételek idején. Mindez oda vezetett, hogy 1981-82-ben a maihoz hasonló államcsődközeli helyzet állt elő. 1982-ben csatlakoztunk az IMF-hez, a csatlakozás…..
Minden esetben tanulságos lehet, ha az ember megvizsgálja, hogy az éppen hatalomban lévők miként gondolkodtak bizonyos problémákról ellenzékben, és mit tesznek ezek megoldása érdekében, most, amikor a lehetőség ott van a kezükben, hogy változtassak a korábban kritizált…..
Bevallom, először azt hittem, hogy kacsa az egész, amikor arról olvastam, hogy Bruce Willis nálunk forgatja a Drágán add az életed, a Még drágább az életed, az Élet mindig drága és a Legdrágább az életed című filmjeinek folytatását. Bár, ha jobban belegondolunk, ez nem…..
A bioetanol szép és jó dolog. Régebben így gondolta ezt Illés Zoltán a Vidékfejlesztési Minisztérium környezet- és természetvédelemért, valamint a vízügyekért felelős államtitkára is és Tarnai Richárd Kispest parlamenti képviselője is, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy…..
Hiába hangoztatja a kormány, hogy családbarát politikát folytat és ösztönzi a gyerekvállalást, úgy látszik, a ténykedése a valóságban inkább ront a helyzeten. A KSH ma közzétett adatai szerint ugyanis 2011 első nyolc hónapjában 57.630 gyermek született, 4,7 százalékkal…..
2011-ben a kis Europeum mellett csak egy bevásárlóközpont nyílt meg Budapesten: a KÖKI. Utóbbi október 14-én nyitotta meg kapuit. A Civertan.hu légifotói az építkezésről A KÖKI Terminál megépítése előtt elbontották a Kővári György tervezte régi végállomás épületet…..
Tarnai Richárd, Kispest fideszes országgyűlési képviselője beszédet mondott a KÖKI megnyitóján. Kár, hogy 5 évvel ezelőtt még Tarlós Istvánnal együtt a létesítmény megépítése ellen kampányolt: "Elfogadhatatlan, ha a fővárosban található maradék zöld terület…..
A napokban sokat lehetett olvasni arról, hogy miként képzeli a kormány a Kossuth tér 1945 előtti állapotának visszaállítását. Szobrokat cserélnének le, mozgatnának ide-oda, állítanának vissza, stb... Persze Károlyi és a baloldaliságát nyíltan vállaló József Attila is…..
Tegnap elfogadta az Országgyűlés Lázár János, Dr. Balsai István, Talabér Márta (Fidesz) képviselők önálló indítványát, amely szerint:„Az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltését megelőzően folyósított nyugellátás törvényben meghatározottak szerint…..
infó.Kispest Trianoni hátra arc 2011.06.05 07:48:00
Le kell szögezni, Trianon a magyar nemzet legnagyobb traumája, amiről meg kell emlékeznünk, éppen úgy mint március 15.-ről, vagy október 23.-ról. A nemzeti összetartozás napjának bevezetése ezért alapból nem volt rossz ötlet a Fidesztől, de vajon mindig így gondolták ezt a…..
Az elmúlt hónapokban sorra derült ki kormánypárti országgyűlési képviselőkről, hogy jogtalanul vesznek fel közpénzeket. Ezek az esetek világosan megmutatták, hogy mennyire fontos az, hogy a választók folyamatosan figyelemmel tudják kísérni mikor, honnan és mennyit kapnak…..
A tegnapi kulcsátadással fontos állomásához érkezett el a Köki Terminál, Kispest legnagyobb beruházása. A komplexum a maga 200 üzletével, 1900 férőhelyes parkolójával és 7000 négyzetméteres irodai célra hasznosítható helységeivel Budapest második legnagyobb bevásárló és…..
Sajátos Jánus-arcúságnak lehetünk tanúi a Fidesz fővárosi kerületek megszüntetését célzó terveivel kapcsolatosan. Amint arról már egy éve beszámoltunk, a Fidesz komolyan fontolgatja a fővárosi kerületek, így Kispest megszüntetését is. Persze, ezt akkor szocialista…..
Orbán Viktor új felalkotmánya  az ötéves terv szerint 2012 január elsején fog életbe lépni. Addig következmények nélkül sértegethetjük, érdemes tehát kihasználni a lehetőséget! Az alábbiakban egypár gondolatébresztő ötletet adok közre ehhez. 2012 január elsejétől…..