Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DJnorbi2

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sziasztok blogozók!Mivel mostanában szeretek felméréseket végezni különböző dolgokkal kapcsolatban, és azokból statisztikát készíteni, majd megállapítani bizonyos információkat, arra gondoltam h nektek is feldobnék egy ilyen témát. A feladat nagyon egyszerű lenne,…..
A rész különlegessége - mondhatni az a tulajdonsága, ami megkülönbözteti a többitől-, hogy - hacsak átvitt értelemben is, de- szerepel benne George Lucas, Papanoida elnök személyében. Így elsősorban talán beszéljünk az ő szinkronhangjáról: Amennyire csak el lehetett találni,…..
És már megint történik valami! Komolyan kezdem azt hinni, hogy valami láthatatlan erő nem akarja, hogy minden simán menjen.1. Mikor le akarom tölteni a részt, a megaupload azt írja ki, hogy "túllépem a letöltési limitet". Kösz. 2. Megnézni engedi, de hangot nem szolgáltat…..
Clone Wars Blog Pótértékelések 2011.03.03 17:52:23
Nos, a konferencia sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ennek egyik legfőbb oka, hogy ffixer nem tudott megjelenni. Azóta megtudtam, hogy beteg volt, és ezért megbocsátok neki.Csakhogy...Tudom, ez a legkisebb mértékig sem mentség a konferencia utáni inaktivitásunkra.…..
DJnorbi2 2011.03.03 20:25:50
Clone Wars Blog Konferencia 2011.02.17 16:10:00
A blog perpillanat kissé áll, és az utóbbi időben is ez volt a helyzet. Kisebb-nagyobb fellendülésektől eltekintve az utóbbi néhány hónapban a blog akadozva létezett csak. MOST azonban reméljük, hogy ez meg fog változni. Nekiláttam összehozni a szerkesztőket, és úgy tűnik, hogy…..
Na igen, abban nem vitatkozhatunk, hogy lenne mit behoznom, csak hát mindig -újra-(el)kezdeni a legnehezebb a dolgokat, de jelenlegi állás szerint ha minden igaz én fogom megírni a részek sztori-leírását. A téli szünet előtti hét még elég rázós lesz a suliba, de igérem, hogy a…..
DJnorbi2 2010.12.12 15:43:39
Sokan és sokszor kértétek. Mi is többször gondolkodtunk már rajta, de általában személyesen én álltam az útjába. Most azonban eljött az idő: elindítjuk az első építőversenyünket. (Fanfár.)Természetesen a Legoblog visszavág hétvégéjén a téma nem lehet más, mint a…..
Amikor ezt írom, még én sem láttam a harmadik évad első két részét, de már töltöm le, és nektek is csak azt tudom javasolni, hogy tegyetek hasonlóképp, ugyanis már tölthető a két rész, egy videóban. Amennyiben felirat is lesz hozzá, majd azt is belinkelem ide, és azt is le…..
DJnorbi2 2010.09.18 22:06:36
Ezúttal egy OFF bejegyzés következik, semmi köze a Clone Wars-hoz, de felkerült a társoldalak listájára az ACC (Anti Chemist Club) oldala, amit másodmagammal vezetek. Röviden szólva ez egy kémia ellenes klub. Arra kérek mindenkit, hogy mindenfél előitélet nélkül nézze meg az…..
Clone Wars Blog Season 3 mánia! 2010.09.10 22:42:04
Bocsánat, hogy nem írtam mostanában semmilyen bejegyzést. Kb. az egyetlen dolog, amit én ezen a héted eddig a bloggal kapcsolatban csináltam, az az hogy beszéltem lenrok-kal MSN-en, ahol ő felajánlotta hogy besegítene nekünk a blogba. Úgy tűnik SuperGalaxys is beleegyezett, és…..
DJnorbi2 2010.09.12 12:30:26
A harmadik évadot már sokan várják, többnyire sok dolog miatt. Ezzel én is így vagyok, és most összeállítottam nektek egy TOP 5-ös listát, hogy úgy konkrétan mégis mik azok a dolgok, amik miatt én most a legjobban várom az évadot. Természetesen kizárt, hogy CSAK ezek lesznek…..
Clone Wars Blog R2 hazafutása 2010.08.30 12:36:28
DJnorbi2 2010.08.30 18:26:57
Clone Wars Blog Dooku vs. Ventress? 2010.08.18 16:45:00
Ugyebár a trailerbe hallhattuk, hogy Sidious megparancsolja Dooku-nak, hogy végezzen a szeretett orgyilkosával, Ventress-sel. Hogy miért, azt én még nem tudom, de van egy olyan verzióm, hogy talán az ő hibájából nem sikerül majd elfoglalniuk a szepiknek a Kamino-t, és esetleg ez lehet…..
DJnorbi2 2010.08.20 10:29:44
A kezdetben kissé zavaros, fura félperces teaser után jött egy másfél perces, ami azért már jóval jobb volt, de azért még mindig kissé zavaros volt, és talán nem is kellően pörgős. Aztán jött a múltkori bejegyzésben látható rövidke trailer, ami sok újat nem tett hozzá az…..
Bár sokan töltötték fel a youtube-ra a celebration V alkalmával bemutatott, véleményem szerint felejthetetlenül jól megcsinált trailert, a minőség az eredetiben a legjobb, én pedig nem adnék lejjebb a minőségből, ha egy ilyen profi trailerről van szó, szóval a youtube-ról nem…..
DJnorbi2 2010.08.17 15:21:23
Clone Wars Blog Season 3 trailer 2010.07.24 13:14:00
Végre itt van, megérkezett! A trailer amire már a második évad befejezése óta várunk! Megérte várni? Igen! Sajnos a 3. évad trailere jóval rövidebb a másodikénál, de ezt leszámítva nincs okunk panaszkodni, mert amilyen rövid, annyira jó lett! Na de mire is számíthatunk majd?…..
Aki ott volt a Live-on, és valamennyire figyelt is, az tudhatja, hogy legvégül Gree parancsnok nyerte meg a kvízt. A jutalom az volt, hogy a győztes írhat egy bejegyzést a blogra. ffixer out, Gree in. Örülök, hogy én írhatom meg ennek a résznek a szinkronos bejegyzését. Ez a rész…..
Clone Wars Blog 3. évados képek 2010.07.22 12:10:00
Igazából az sw.com-on már 1-2 napja fenn vannak ezek a képek, de csak most szereztem róluk tudomást az egyik itteni komment kapcsán. Amint az a bejegyzés elején lévő képen is látható, megjelennek majd az új klónpáncélok. A régiek fejlesztéséről már egyébként is volt szó, a…..
Nos, itt az ideje, hogy összegyűjtsük, mit tudunk a harmadik évadról, csak a preview alapján. Először is, a szereplők:- Ahsoka: ő valószínűleg fontos szerepet fog játszani ebben az évadban.- Anakin: nyilván ő is benne lesz, még ah a previewben nem is látjuk sokat- Obi-wan: a…..
Clone Wars Blog A live-ról! 2010.07.20 19:22:52
Amikor ezt írom még csak pár perce ért véget a Live. Háromnegyed órával tovább tartott a tervezettnél, de szerencsére a hangulat kitartott, bár sokan először furcsának találták a duplaablak megoldást - lehet hogy legközelebb már csak eggyel is beérjük ;)-, végül is azt…..
Remélem nem fog haragudni Supergalaxys, hogy ezúttal egy páratlan rész szinkronos benyomásait én írom meg, de egy ideje nem hallottam a szerkesztő kolléga felől, - valószínűleg nyaral, ami ilyenkor nem meglepő -, úgyhogy most akkor én írnám meg a 15.ik rész benyomásait. Kezdjük…..
Itt a legújabb szinkronos rész. Ez tudjátok mit jelent? Azt, hogy szinkronos benyomások hamarosan!!!Szerk.: Bocs, VB-t néztem, úgyhogy csak holnap lesz már részértékelés...
Hát ezt is megéltük... A második évad elérkezett a lezáráshoz. A bevezető 20. rész, és az alapsztoritól teljesen elkanyarodó, kissé unalmas 21. rész után kiváncsian vártam, hogy vajon a Boba-trilógia, és egyben a második évad záró része vajon milyen lesz. Mármint hogy mi…..
Na szóval az a helyzet, hogy a Duchess of Mandalore feliratosan nagyon tetszett, így érthető módon már nagyon vártam a szinkronosat. Ráadásul ez egy páros rész, úgyhogy én is fogok róla írni szinkronos benyomást. Mondhatni egész héten vártam a csütörtököt - mondjuk nem mintha…..
DJnorbi2 2010.07.09 15:39:32
Mint már említettem, a live alatt lesz majd egy music box, amiből különféle zenék fognak szólni (a CW 32 zenéje tutira lesz + még a Star Wars zenéi), de ezenfelül is írhattok, hogy még miket kéne berakni. A live-on majd be lesz állítva az autoplay (magától elkezdődik a zene…..
DJnorbi2 2010.06.29 19:11:44