Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blubird

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
Ezúttal a távoli múltba utazunk, és megtudjuk, hogy az előző rendszerben dúló csajos-pasis viszonyok rémisztően hasonlítottak a mai állapotokhoz. Hiába nézett ki észbontóan a srác, roncs Lada-derbiken kívül nem lehetett vele másról beszélgetni. Most megtudjuk, hogy a külcsín…..
Blubird 2010.02.09 16:24:59
Ha szabad visszaemlékeznem, akkor elmesélem a bemutatkozás utáni percekben végrehajtott IQ tesztet, amit a későbbi anyósom végzett el illetve értékelt ki(szerintem ilyenek ma is vannak):
Természetesen leültettek, és hagytak a saját levemben főni, vagyis csak érintőlegesen beszélgettek velem. Az anyós megkérdezte az anyukáját, hogy az egyik 1904-es Shakespeare mű 64 oldalán a hibát ki is javította ki és melyik kiadásban jelent meg a javítás. Hozzá kell tennem akkor 23 éves voltam, és addig már rengeteg könyvet kiolvastam, de erről még csak lövésem se volt. Ennyi aznapra pont elég volt, amilyen gyorsan csak lehetet, minél előbb mentem a szabad levegőre. A következő alkalommal, amikor felmentem a leendőért a lakásukra (Erzsébetről csak felmenni lehetett akkor Budára), hogy elmegyünk az Operába megnézni a Walkürt, már okulva a bemutatkozás emlékeiből, a sarki könyvtárban (akkor még volt Szabó Ervin könyvtár) felkészültem Wagnerből, Ringből és vártam a kérdés felelet játékot. Pechje volt a későbbi Anyósomnak, a végére már én tudtam olyan kérdéseket feltenni, amit az ő zenepedagógusi képzettségével sem tudott megválaszolni.
Utána nekem már nem kellett ilyen teszteket lezavarnom a családban, a tudásomtól függetlenül úgy is elvoltam könyvelve (mivel erzsébeti voltam, tehát ) prolinak, onnan pedig nincs felemelkedési lehetőség egy úri család szintjére.
Abban van igazság, hogy egy nap 1440 percből áll, a gyakorlatok is max. 20-40 percet vesznek igénybe, még mindig marad 1400 perc és akkor kezdődik az, amit úgy hívnak, hogy közös élet vagy más néven házasság(ha van erről papír, ha nincs), ja és még ott van a másik is, azzal is kell kezdeni valamit.
Na, még annyit, hiába olvastam sokat, volt rálátásom a világra, a házaséletben a zh-kat még csak tudtam hozni, de a legutolsó vizsgán, sőt az UV-kon sem feleltem meg, és a rektori hivatalba már nem adtam be a halasztási kérelmemet (de ez már az Én hibám volt).