Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NXF

1 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maradjunk Darude-nál és az oldschool trance rögeszmémnél. :)  2003...
Ideje, hogy egy újabb zenével törjem meg a classic vonalat (amelyhez bizony rövidesen visszatérek!!). A "Romanian House" néven emlegetett ágazat (gondolok itt Edward Mayára és követőire) a friss zenék között amúgy is számomra az egyetlen élhető…..
Jelen bejegyzéssel két zenét és egy érdekes összefüggést szeretnék bemutatni.Számomra mindkét dal remekmű, mindkét dal trance, ugyanakkor teljesen más világot, hangulatot hoznak.Ami miatt mégis egymás mellé tettem őket - ugye nem csak én veszem észre? - a dob (és pergő-) alap…..
A Miami Vice, a Karib Tenger Kalózai és az Utca Királyai megedzették ezt a szimpatikus hölgyet (hogy a Nindzsagyilkost ne is említsük). Látszik a gyakorlat, az új James Bond film (Skyfall) sem igazán tudta megizzasztani, nagyon profin lövöldöz - éles lőszerrel - és még csinos is...!…..
Pattogós italo-ba hajló alapok, de ez csak az elején feltűnő, mert később alig vehető ki a fokozatosan belépő, majd mindent elöntő trance szólamok alól.A műremek a műfajban ritkább férfi vokál köré épül.Számomra telitalálat - az angol remixer srác nem…..
NXF 2012.02.21 11:19:46
@N.T: remélem, a hét végén megnézem, aztán értékelem is majd hamarosan!
A zenéről csak annyit, hogy bár viszonylag távol áll az ízlésemtől a trance, azért néha jó hangulata van és egész kellemes tud lenni! A személyes élményekről nem is beszélve...! :)
Ez emitt meg új, de régies.Noha italo műsorban hallottam, felfedezhető benne az oldschool trance jelleg, ezért merészeltem beemelni ide. (Nomeg, persze, mert nagyon tetszik.) S ha már itt tartunk, 90s dancefloor beütést is észlelni vélek rajta. Nem hoz igazán újat,…..
Új felfedezettem. Enjoy!  2010...
NXF 2011.11.10 22:05:12
Folytatódik az "Érdekességek a tudomány, techika és zene világából" című sorozatunk: ..
  2010.Összefoglaló a szombati HHH futásról itt...
Milk Inc. Egy újabb sikercsapat, mely sajnos inkább csak a saját hazájában (+ nálam) sikercsapat. Érdekesség, hogy sokat dolgoztak együtt Sylvie-vel, a Sylver énekesnőjével és névadójával.A Milk Inc. a dancefloor-trance átmenet körül kezdte munkásságát, s az eltelt évtized…..
NXF 2011.02.28 23:12:00
 2000.And now something completely different...  ELKÉSZÜLT A FUTÓBLOG PÓLÓ, sőt ÁT IS VETTEM MÁR!!!!Gigamega-ultrafasza meg…..
NXF 2010.10.27 23:07:21
@Navixaf: Elvileg azon a 7végén családi happening van (jaja, megint...) és Veszprémben leszek. EL FOGOK MENNI MEGNÉZNI TITEKET, fotózok és/vagy videózok! :) Sajnos az ottalvós - szexárdos feeling nemigen fog sajna összejönni... Pl. mert a lakásvásárlás okán kiköltekeztünk kissé... :)
Maradva a 2010.10.16. Bónusz Fesztivál témájánál, pár reflexió az Above&Beyond session kapcsán.Leszámítva a bejutás miatti késést + 1 pisilést + 1 hotdogozást, végigmulattuk a 4 órás sessiont. Remek volt, az ismert és kevésbé ismert slágereiket, remixeiket vonultatták fel…..
Kellemes.  2009.N.T Bónusz-reflexiújához annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy A&B nagyon ügyesen használta az óriáskijelzőt a közönséggel való kommunikációra és egyben a hangulat fokozására. Soha nem voltam még ilyen "koncert"-en és lehet, hogy többet…..
 Sokáig tervezgettem, hogy indulok. Igaz, csak abban az esetben akartam indulni, ha nem 30+ fokos kánikulában kell futni, ugyanis ilyen melegben reménytelen a kitűzött 2 órán belüli idő teljesítése.A verseny előtt bő egy héttel már biztatóak voltak a hosszú távú…..
  2009.Hiba volt a 7végi - egyébként a budai hegyekbe tervezett - futást vasárnapra időzíteni, miközben szombaton tökéletes futóidő volt. Sajnos tegnap még eléggé fájtak a térdeim, ezért muszáj volt halasztani, most meg ha minden jól megy, esetleg el tudok…..
Fogalmam sincs mi a zene (majd N.T +mondja)... de a video fenomenális!!!!! (thanx to (G)OP alias NXF)  ..
  2004.Csütörtök éjjel toltunk N.T-vel egy éjszakai 9 km-es kört - majdnem elviselhetetlen hőségben. Nem pörögtük túl a dolgot, és így is szénné izzadtuk magunkat, közben mélyenszántó eszmecserét folytattunk az élet nagy kérdéseiről.....
  2005.Szombat éjszaka - hidegfront előtt! - toltam egyedül egy tempós 10-est a patakparton, továbbra is b.szott melegben és szélcsendben. Egészen az M3-ig el kellett menni, hogy meglegyen a 10 km ajtótól ajtóig. A hőmérsékletre és páratartalomra jellemző,…..
A Markus Schulz-hét folytatódik :-)   2005. Ma késő este voltam futni a Szigeten. Ennek előnyei között felsorolhatom, hogy még így is baromi meleg volt és az első kör vége felé a sötétben beleakadt a lábam a "pudingon" található egyik…..
Ez a gyöngyszem újabb telitalálat a számomra mind hangulatilag, mind dallamvezetésileg, mind hangszerelésileg, s sorolhatnám...A Lustral formáció egyéb "művésznevei" is megemlítendők, különösen Navixaf becses figyelmét hívnám fel reájuk: Chakra,…..
Véééégre valaki feltette ezt a verziót a youtube-ra. Innen nem hiányozhat. Országos kedvencem. Ez az egyik dal, amely miatt megszerettem ezt a stílust.A remixerek - mint megtudtam - amúgy a Project Medusa csapat tagjai, tehát nem utólagos "külsős" munkáról van…..