Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Granca

0 bejegyzést írt és 320 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Álmomban sem hittem volna, hogy egy barátoknak írt blogbejegyzés ilyen utat fog bejárni. Nagyon örülök, hogy ennyien olvastátok. Péntek reggel egy rövid időre inaktiváltam, mert hibáztam azzal, hogy nem kértem előre engedélyt a közlésére - nem gondoltam, hogy az ismerősökön kívül bárkit is…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Granca 2015.03.01 21:43:53
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..
Granca 2014.12.23 18:00:41
@budapest23:
Hátö, én ezekkel a kategóriákkal nem értek egyet.
Már sokszor olvastam hasonlót, és soha nem értettem. Én tök színes, teljesen nem egyforma férfiakkal-nőkkel találkozom, és valahogy mindegyik megtalálja (egy után) a neki megfelelőt, de nem tudom skatulyába rakni őket, hogy A meg B meg hasonló kategória.

Már máskor is akartam itt írni, hogy pl. Dennisről mondják folyton, hogy alfahím. Mi a franctól az? Az alfahím elvileg a legjobb "minőségű" férfit jelentené, akire minden nő rágerjed. Hát, én rá szerintem semmilyen helyzetben nem gerjednék, nekem ő teljesen legutolsó helyen áll. És fiatalabb koromban sem buktam a hozzá hasonlókra.
És ez nem azt jelenti, hogy csak "csúnyácska-kedves" párjaim voltak. Sőt.
Danit is simán elt udom képzelni egy párkapcsolatban, egy helyes lánnyal is. De ezek annyira szubjektív dolgok, hogy ki helyes meg ki nem.
Maci tényleg kicsit kilóg, de mondjuk ilyen kövér fickót is láttam már nővel.
Nála mondjuk engem leginkább az önsajnálata irritál és taszít, semmit nem tesz azért, hogy lefoggyon, csak sajnáltatja magát. Most akkor vagy fogadja el, hogy kövér és ne sírjon, vagy tegyen érte.
Granca 2014.12.23 18:05:23
@Juvegrande85:
"Ezért is érdekes számomra ez a Robin + Dóri sztori. A lányos fiú és a fiús lány. Furcsa páros lehetne az biztos."

Nekem is ez jutott az eszembe tegnap, hogy láttam a mai előzetest, és ez valahol különben tök természetes. Az "életben" is így van, a fiús lányok lányos fiúkat vonzanak, meg fordítva, és hát pont ezért, fordítva képviselik a férfi-női energiákat.
Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet. Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell…..
Granca 2014.12.20 00:05:56
@dzsézön tetem:
Na, pont a Gyúrósjózsi példája miatt lett gyanús Laci is. Mondjuk először még azt gondoltam, hogy majd olyan rinyagép lesz, meg ő fog először bőgni.
Azt nem gondoltam, hogy van benne értelem, ez viszont kellemes meglepi.
Granca 2014.12.20 00:17:46
@Mók_Ica: :-D hallgatok, mint a sír! ;-)
@pomac: :-D
Hát, köszi a válaszokat, én most feladom, holnap kelni kell.
Életem első online vv-jéből láttam kb. 20 mpercet, nem baj, mindent csak kis lépésekben. :-)

Jó éjt mindenkinek!
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
Granca 2014.12.18 23:06:32
@Száz stadiont ezeret:
Nekem is volt ilyen benyomásom.
Granca 2014.12.18 23:07:22
@csincsilla72:
:-D :-D :-D
Granca 2014.12.18 23:09:53
@kamilla123:
Ez a "szeretlek Norbi"- hiány nekem is feltűnt ...
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..
Granca 2014.12.16 17:05:48
@verkli:
Köszi, megnézem. :-)

Különben kezd kicsit idegesíteni ez a "nővel így nem beszélünk" nyafogás. Most épp Fanni tolja, de mások is szokták, és nem értem, miért is nem. Ha valaki tahó dolgot tesz vagy mond, miért is ne, mi köze ennek ahhoz, hogy nő vagy nem? A bunkó nőt nem szabad helyretenni, csak mert nő?
Fannika tesz érte elég sokat, hogy beszóljanak neki.
És mondom mindezt úgy, hogy nő vagyok...
Granca 2014.12.16 17:06:31
Granca 2014.12.16 17:09:29
@Köcsöglány:
Én egyáltalán nem is bírtam követni, és most sem értem, hogy min is vitáztak, és mitől sértődött így be a csaj.
Pedig ma láttam az ismétlést is, és mégse. :-S
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
Granca 2014.12.15 23:22:41
@Mirocska:
Jah, értem. Köszi.
Hát, akkor is fura volt ...
Granca 2014.12.15 23:51:16
@Gia:
Ezt csak most láttam, köszi. :-)
Granca 2014.12.15 23:54:32
@kamilla123:
közben Mirocska és Gia leírta: valamikor Au célzott arra, hogy Krisztián farka kicsi.
Mondjuk én is elég morcos lennék, ha valaki egy ilyen élő műsorban beszélne erről. Különben nem értem, ez miért olyan fontos?
Mi ez az elharapódzott pénisz-méret-görcsölés a villában is, meg most Aunál is?
Tényleg azt hiszik, hogy ez igazán számít?
Azzal kezdünk, hogy a zöld, és izé, mindenütt meglehetősen feszülős zöld gatyába bújtatott Lilu megmutatja, kit rühell a VV7 nézőközönsége, azaz a műsort a tévében és a neten követő, adásonként átlagot számolva 160 000 ember, akiknek a java része, és most tessen…..
Granca 2014.12.14 23:17:54
@Haplo:
Igaz, ezt mondjuk most végig sem gondoltam, hogy a két valamit is érő képesség pont a haveroknál van.
A többi szerintem sem ér sokat.
Granca 2014.12.14 23:27:44
@FOGASFŰRÉSZ:
Tulajdonképp bennem is van olyasmi, hogy jó, kiesik Reni, utálom is, de akkor ki fog konfliktusozni, meg hisztizni, meg gonoszkodni bent ...??
Granca 2014.12.14 23:32:51
@beacska:
De a gonoszkodás lehetősége mindig benne van. .-D

különben azt látta valaki, hogy kinek szólt be Fannika, mikor kiment a táblához? Dennisnek?
Hát nem ez lesz minden idők hogyvoltja, mivel a tegnapi sem volt minden idők VV összefoglalója. Ilyen ez a tematikus munkahét: nem történik lófasz se. Konkrétan az egész adásidő erre a szépen ívelő struktúrára lett felépítve: munka, gyász, fizetésnap. Hajnalban, vagy isten…..
Granca 2014.12.11 08:39:25
@hannamontanna:
Jah, ez engem is kiakasztott, és nem is értem.
Szerencse, hogy pont hajat mostam, és nem láttam, csak hallottam, de úgy is elég volt 1 perc után is, és dühös lettem, hogy most ezt miért kell?
És nem értem: oké, nézettség. De most komolyan, van, aki tényleg ezt akarja nézni, erre kíváncsi???? Ezt nem hiszem el!
Újra itt. Bence a házi gizdánk, ő nyitja meg nekünk a napi fosfolyamot, aminek a mai adagja elég híg lett. Meg egy picit ízléstelen is. A múltban tapicskoló adás a hétfő késő délutántól indul, amikor is a lakók Vikcsut gyászolják. De szó szerint. A kertbe lebaszott hokedlire…..
Granca 2014.12.11 08:02:55
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Igen, és ráhagyta Macira.
Tehát Laci csak ezt tudná elvenni, nem? A boltot hogy?
Igaz, én arról lemaradtam, hogyan lett pont Maci a boltos, itt van vaalmi összefüggés?
Granca 2014.12.11 08:30:56
@csodalámpa:
Jah, egész nap ezen agyalok. :-D :-D
Mindegy, majd biztosan kiderül pl. ma.
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
Granca 2014.12.09 14:26:58
@kamilla123:
+1000000
Granca 2014.12.10 18:59:38
@Costanza:
nem, az nekem sem volt oké, hogy azt kibeszélte, nagyon nem. Féltem is a kiscsajt.
Csak az az egy mondat tetszett.
És pont az ilyen "vagány" pasikat nem is bírom, nála viszont néha bizonytalan vagyok, vajpon mennyire csak egy felvett szerep ez.
De a kibeszélés nagyon gáz volt, az tény.
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..
Granca 2014.12.08 18:40:49
@natalja:
@Nbl:
Köszi, erről akkor lemaradtam.
Na igen, már csak azért is biztos voltam benne, hogy Zsu megy vissza, mert Attila nem vallhat kudarcot. :-D
Granca 2014.12.09 08:54:17
@Gia Gianea:
IGen, én is csak lestem, hogy zsu ezt bírja visszaszólás nélkül, bár jobb ez így, nem kell ezekre a hisztikre reagálni.
Bár azt azért csak megmondtam volna, csak úgy kedvesen, aranyosan, hgoy mondd, ki vagy te itt, hogy utasítgatsz, hova menjek??
Na, Robint megnézem. :-)
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..
Vasárnap párbaj, ennek megfelelően a vellalakók életének csak azon pillanataiba pillanthatunk bele, ami erről szól, azaz nincs már sima, spontán kurvaanyázás, teleszart budi miatti hiszti, foltos felvágott örvén kiboruló wannabemodellpicsa rikácsolása, csak a párbaj…..
Granca 2014.12.07 12:28:03
@Fuchsia:
Oké, köszi. :-)
Bár én tudok agyalni lényegtelen részleteken, de még mindig érdekel, hogy vajon az elején kapnak egy nagyobb mennyiséget, vagy minden nap, vagy időnként ... lehet-e választani, hogy ki mit szeretne, vagy mások eldöntik, mit vegyenek fel ...
Na, mindegy, csak agyalgatok. :-D
Persze, a végén van egy csomó ruházati szponzor felsorolva, gondolom, nem véletlenül.
Granca 2014.12.07 17:37:32
@beacska:
Áh, értem, köszi! :-)
Ki van elégítve a kíváncsiságom. :-)
Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok. Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis és Fanni…..
Granca 2014.12.06 00:42:35
@KapitányG:
Jah, ez igaz, de mondom, megtaláltam ezt a kérdést a neten, volt 4, 16, 40, 800 válaszlehetőség és a 16-ot fogadja el.
Granca 2014.12.06 00:47:26
@KapitányG:
Megnéztem a tapírt, tök érdekes! :-))))
Granca 2014.12.06 00:48:00
@KapitányG:
Dehogynem, igazából az összes zavart ... :-)
Na, lement a nagy tetemre hívás, ami szokás szerint, már ami az eddigi VV-s struktúrát illeti újfent dögunalomba fulladt. Persze könnyen beszélek, mint egy féllábú foci drukker a tévé előtt üvöltve, hogy bezzeg ha én ott lennék, akkor az összes labdaérintésem a jobb felső…..
Granca 2014.12.04 23:35:59
@perszepolisz:
A kiválasztásnál, nem? Mármint ott kellene azt, akivel nem akar együtt élni.
A kihívás viszont egészen más, gondolom ...
Granca 2014.12.04 23:39:49
@kamilla123:
Jah, mondjuk azt is. :-)
Bár én kicsit azt vártam, azt mondja, hogy "Reni, szeretném látni az arcod, ahogy visszajövök azon az ajtón" :-D
Mivel Istenes faktorzik, Liut kapjuk szűk gatyában, pólóban, és végre nem abban az ortopéd cipőben, amit ráadtak vagy két adáson keresztül, és amit tán Bencus cipőjeként aposztrofált. A mai műsor főleg Maciról szól, aki az ilyet nem bírja, ne olvasson tovább. Hibrid poszt lesz…..
Granca 2014.11.30 11:51:00
@monroe1:
:-D én is pont ezt csináltam. :-D
Granca 2014.11.30 13:31:28
@anonymand kommentelő:
Hát nem is értettem, hogy bírja ki. Én egyrészt félnék ilyen helyzetben, aztán meg oltári dühös lennék ....
Granca 2014.11.30 13:32:46
@Mirocska:
Oks, azt nem láttam. Nem tudom, mi lesz még ebből, de valahogy egyre gázabb. És nem a kövérségével van bajom ...
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
Kedves Olvasóink, liebe LeserInnen! Mindenki környezetében vannak jótanácsosok. Akik nem csak egyszerűen joggal-jogtalanul tudálékoskodnak vagy kijavítanak, hanem akik utasítanak. Te csinálsz valamit valahogy, és ő máris jobban tudja, hogyan kell jobban. Sőt, nem csak tudja, hanem…..
Listák, imádjuk őket. Köszönöm Atlétásnak és Nyelvésznek. Turbulenciában lazán röhögcséltek, nyugalmat tettettek? Közben szinte a szívetek is leáll és imádkoztok, fogadkoztok? Nyugi, mindenki ezt teszi. Féltek bevallani, hogy féltek? Féltek, hogy kinevetnek, gyávának…..
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
Granca 2014.09.05 16:36:17
@videki gyerek:
:-D ezen inkább jót nevettem.
"Ha egy pasihoz odamennek a buszmegalloban, hogy van e kedve szexelni, akkor nem kezd el sapitozva tiltakozni, hanem 95 % hogy igent mond."

Akkor is, ha pasi megy oda? :-D

Hogy "meg akarnak kefélni", arra számítok. Egész más, hogy valaki meg is próbálja, és a visszautasítás után megver, meg hasonlók ...
Miért jó egy olyan szex, ahol a másik sikítozik, meg sír, meg szenved ...?
Jah és szó sincs arról, hálistennek, hogy "legtöbször erőszakkal leeht őket rávenni".

De szerintem most épp feleslegesen pazarlom a billentyűzetet egy trollra. :-D
Granca 2014.09.05 17:32:39
@czinikus:
"Ot speciel nem a ruha volt a téma,hanem hogy aki csapkod,lehet hogy utána is megy."

Oké, ezzel egyetértek.

Persze, mondom, jó, ha az ember előrelátó, meg vigyáz magára, megtesz óvintézkedést. De ... emberek is vagyunk közben. és van, hogy egyszerűen hibázunk. (Mondom ezt úgy, hogy még mindig nem a konkrét eset, mert nem tudjuk, hogy történt.)
Érdekes, hogy ez a hibázás lehetősége mennyire tiltott. Valaki elkövet egy hibát, és ezren ráugranak megmagyarázni neki, hogy mekkora egy hülye voltál ezért meg ezért, mintha más nem hibázna sosem, mintha a hibázó a legtöbb esetben nem tudná magától is. Ezt tök nem értem. Miért kell mindig odamenni a másik életébe és megmondani neki a tutifrankót?

Szóval szerintem ha valakivel úgy történik ilyesmi, hogy nem lehetett semmit tenni ellene, akkor simán csak együtt kéne érezni.
Ha meg tehetett volna, de urambocsá' emberből van, és nem reagált tökéletesen ... akkor is csak simán együtt kell érezni.
Nem értem, miért okoz lelki orgazmust sokaknak, hogy ilyenkor nekiállnak hibáztatni meg okoskodni. Ez miért lesz jó az áldozatnak? Mit adsz vele neki? Hogyan segíti ez őt?

Szerintem ez a ruha dolgo abszolút szubjektív. Ami egyik szerint belefér, a másiknak ribancos. Akkor?
És igen, még mindig fenntartom, hogy akármi van rajta (vagy nincs), akkor sem érdemli meg senki, hogy bántsák. SENKI. Ennyi.

Fentebb felmerült ez a vágy-dolog. Ez nem szexuális vágy. Egy egészséges szexuális vágy kialszik akkor, ha amásik sikítozik, meg sír, meg küzd, meg szenved.
Ez egy másik vágy: hogy a gyengébbet megalázza, és a hatalmát kiélhesse. És ezt abszolút elítélem, legyen szó nő/férfi elleni nemi erőszakról/bántalmazásból, gyerekbántalmazásról, állatkínzásról, bármiről.
Granca 2014.09.05 17:34:12
@zriff:
Az oldalt pont ismerem, és még rossznak sem tartom.

Csak azt magyarázd meg, hogy ez most hogyan jön ahhoz, hogy egy 18 éves lányt megvert és megerőszakolt egy aberrált, rohadt fasz.

Tényleg érdekel.
Gondolom az én esetem sem egyedi, de leírom, hogy járom az utam sikertelenül és kétségbeesve. 11 év úgymond köztisztviselői" biztos(?) állást adtam fel önként, mert már akkor két éve keményen vállalkoztunk és beindult a munka. Két embert kívánt, dönteni kellett. Minden…..
Granca 2010.08.17 15:36:12
@dalmata76: Szerintem teljesen mindegy. :-)
Lényeg, hogy Te így gondolod-e ... ;-)
Granca 2010.08.17 15:39:40
@englandboy: Nekem meg pont tetszik az ilyen határozott önbecsülés. Teljesen egészséges. :-)
Granca 2010.08.17 16:31:14
@dalmata76: Persze, hogy nehéz.
De attól nem jobb, ha negatívan állunk hozzá. Sőt.
Sokkal egyszerűbb minden, mint gondoljuk ...

Elnyomni persze nem kell, és pont ez az: ha rendesen, úgy istenigazából megéled a "rossz" érzéseket, sé kiadod, és kimutatod, sokkal könnyebben gyorsabban elmúlik. Dühöt is, szomorúságot is, mindent.
Ezek csak érzelmek, jönnek-mennek.
Csatlakozás     Tisztelt Blog vezető!   Először lépek önnel kapcsolatba egy érdekes dilemma miatt. Megerősítést vagy cáfolást várnék öntől egy olyan esetben, amit én mint diákként dolgozó élek meg egy munkahelyen. A munkahely egy diákszövetkezeten keresztül…..
Granca 2010.08.10 13:58:26
@az igazi Sipi: Hmmm, szerintem, egy kicsit "hasítasz". :-) A valóságnak sosem kettő, hanem végtelen sok oldala van. :-)

Ha valaki nem ért egyet feltétlenül a túlzott munkaadói "fenyítésekkel" meg fenyegetésekkel, az még nem azt jelenti, hogy úgy akar dolgozni, mint ahogy a Kádár-rendszerben elvileg volt. A kettő között rengeteg a variáció ...

Én pl. azzal egyetértek, hogy persze, munkahelyen teljesítsen az ember, meg lehet mérni, meg értékelni, meg akármi, de a negatív ösztönzőket sosem tartottam hatékony és jó eszköznek erre, és azokkal értek egyet (Lasombra, Nogee bácsi) akik a pozitív motivációt preferálják. Szerintem is hosszú távon kizárólag az ilyen cégek lesznek jók. Nemcsak a piacon, gazdasági szempontból, hanem úgy összességében ... már ideje, hogy változzon a jelenlegi, kizárólag profitorientált-szemléletű gazdasági modell, most már új kellene ... de elkanyarodtam. :-)

Szóval a negatívat azért is utálom, mint munkavállaló, mert rám pl. a lehető legrosszabbul hat. Főleg ha idiótaságokból áll, amelyek nem szólnak másról, mint a "megmutatom, hogy én vagyok a hatalmasabb"-szerű szánalmas, kisebbrendűségi-komplexusos baromságokból. Ahogy ilyenkor a legtöbben, valószínű el is követek hibákat a stressz miatt, és ami sokkal fontosabb számomra, hosszú távon az egész testi-lelki egyensúlyom látja kárát, ez meg semmiféle GDP-növekedésért nem éri meg. Míg ha úgymond "békén hagynak", akkor a legjobb munkaerő tudok lenni, és nyer velem a cég.

Csak egy érdekes példa: a legutóbbi helyemet azért hagytam ott többek között, mert elegem lett az örökös, kizárólag negatív visszajelzésekből (ha hibáztál, azonnal a sárga földig, ám ha jól csináltál valamit, és ez volt a több, akkor semmi), abból, hogy havonta volt egy értékelés, amikor elmondta a főnök, hogy mennyire idióta szarok vagyunk ... miközben egyébként ez nem volt igaz. (Ja, persze egyáltalán nem érte el vele a kellő hatást, csak azt, hogy mindenki utálta az egészet, és szart bele ...) Túlzottan részletezni most bajos lenne anélkül, hogy leírnám a konkrét céget, elég annyi, hogy végül eljöttem, kerestem más helyet, ahol meg is becsülnek, és kibontakozhatok.
Erre nemrég meg felkeresett egy, a volt cégemhez közel álló másik cég egy ajánlattal, és mellesleg elmondta, hogy érdeklődött utánam a volt cégemnél, és agyba-főbe dícsértek, hogy mekkora jó munkaerő vagyok.

Natessék. Most akkor megérte? Most jó nekik, hogy elvesztettek egy tényleg jó munkaerőt? Mert csesztetésekkel igyekeztek motiválni?
Pedig ha másra helyezik a hangsúlyt, esküszöm, még jobbá válok, és még maradok is, ami nekik is jó.
De így ...?

Mikor jönnek már erre rá? Miért jó ez a szemlélet?
Granca 2010.08.10 14:17:03
@az igazi Sipi: Ööö ... bármilyen munka?
A mentők? A tűzoltók? A gondozók/ápolók? Orvosok? Óvónők? ...
Ezekben mi az üzlet?
Granca 2010.08.10 14:20:56
@az igazi Sipi: Az állami alkalmazott is fizet adót ... nem a tiedből él, ne aggódj.

Mellesleg: nem kellett semmit az asztalra tennie?
Ezt majd megmondod a mentőnek vagy az orvosnak is, aki ellát, ha valami bajod lesz?
Vagy egy tűzoltónak, aki a saját élete kockáztatása árán menti a te égő házadat (vagy a családtagodat a felborult autóból)?
Vagy a tanárnak, aki írni tanítja a gyerekedet?

Én dolgoztam állami szférában, pontosan tudom, nagyrészt mi megy ott, de azért ne essünk már túlzásokba, hogy mindet egy kalap alá vesszük ... ez nagyon korlátolt világszemléletre vall ...