Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kn

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ténytár már többször foglalkozott az állampolgárok mindennapjait érintő ellátások megszervezésével. Kiemeltük, hogy az elmúlt években jelentős centralizáció zajlott le temérdek területen, amelyek között voltak sikeresebbek és (finoman szólva is) kevéssé sikeresek. Úgy…..
kn 2014.01.30 00:03:40
@colonel pondró: én is ismerek ilyen pedagógust! pont 60.000-re nőtt a fizetése. ő volt az, aki letanította a kötelező minimumot, fogta csengetéskor a kabátját és húzott haza. neki eddig se pótlék, se túlóra se helyettesítésért járó több pénz nem volt a fizetésében, most jól megjutalmazták a sokéves "lelkes" munkájáért! ez igazán ösztönző a többi, állandóan az iskolában, a gyerekek között lévő pedagógusnak, akiknek tényleg csökkent vagy stagnált a fizetése!
kn 2014.01.30 00:26:27
@colonel pondró: rosszul gondolod! elég mélyen ismerem a rendszert, de erről nem kívánok meggyőzni senkit.
bizony volt olyan pedagógus, aki ott bújt ki a plusz feladatok alól, ahol tudott. arányában ő járt a legjobban. ez tény.
Az országos rádiók konzervet sugároztak, a vezető hírportálok nagyrészt kidőltek, a vidéki rádiósok és a közösségi média azonban megmentette nemcsak az újságírók becsületét, hanem valószínűleg számos ember életét is a márciusi télben. A magyar médiaelit…..
kn 2013.03.15 12:52:59
@Fejesrob: na, úgy látszik olvastak téged és megérkezett az sms-em 5 perce a belügyminisztériumtól!
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
 Nincsenek illúzióim, hogy a közvélemény egy nem jelentéktelen része miként vélekedik a tanártársadalomról, ezt ezen a blogon is megtapasztaltam már jó néhányszor. Az a beszámoló azonban, amelyet a Zoom.hu közölt a csepeli kettős gyilkosság kapcsán, ennek ellenére…..
kn 2009.01.18 15:08:05
@Yasashi Tanuki: már megbocsáss, ekkora sületlenségeket ne írj! igenis van értékelés 4. osztályig is! jaa, hogy neked az értékelés csak a jegyeket jelenti? szerencsére a kicsiket már nem kell ezzel az ötfokú skálával nyomorítani, tök mindegy, ki vezette be. (az alternatív sulikban már remekül bevált azelőtt is, hogy az államiakban is bevezették volna)
Az idősebbeket a legválogatottabb módszerekkel szokták kiforgatni a párnába rejtett pénzükből. Mostanában a Zepternek látszó gyógylámpa a menő, drágább, mint az eredeti, és nyilván nem csinál semmit (mondjuk a Homár az eredetiben sem hisz). Szilviéknél egy CO-jelzővel…..
Zsolt most megtanulta, hogyan bünteti a T-Com azt, aki még Rohanó Világunkban is esztelenül ragaszkodik a vonalas telefonhoz. Úgy, hogy ha az ügyfél tényleg akarja, akkor többszázezer forintért áshat maga árkot + nem változtathatja meg drága díjcsomagját + úgy kell fizetnie az…..
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
kn 2007.07.23 15:27:43
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..
Tavaly igazi csapást mért sokezer más család mellett Homárékra is az Állatkert, amikor váratlanul és hiperbrutálisan megemelte a bérlet árát. Így lett a havi 8-10 állatkertezésből havi 1. Úgy látszik a pénztári eredmények is a lépés értelmetlenségét igazolták, mert most…..
A kiskereskedelem Kohlhaas Mihályainak és Mihálynéinak korában élünk. KT elképesztő igazságkereső hadjáratba kezdet a „Sibrik Miklóson lévő” Penny Marketben, hogy visszaszerezze romlott olasz édességének az árát. Az semmi, hogy nem kapott pénzt, de a végső szívás…..