Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kineknem

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Szívükben bomba van 2010.06.16 13:21:00
A Viasat3 az ország leglazább cégét kereste hét héten át, és kiderült, hogy ők azok. A cég hangja a legkedvesebb, a legemberibb és legaranyosabb tévés produkció az első Megasztár óta. Már az első adás után elájultam, de ami azután következett, arra egyáltalán nem…..
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
kineknem 2010.05.11 16:09:22
@Vámpír\\\'08: Ezt én sem értem, valószínűleg a bank rám terheli mindazt, ami ráfér a képére. Én már próbáltam jelezni ezt néhány helyen, de erre központi lépés lenne a megoldás. Talán, ha "megsegítjük" program indul, ez is szóba kerül...
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
Megnyílt az első budapesti nonprofit kerékpárkölcsönző Óbudán. A Kelly’s és Caprine bringákat meghökkentően olcsón, 200 forintos bérleti díjjal lehet egy teljes napra elvinni. A Berguson Kerékpárbolt és az Óbudai Önkormányzat azzal a céllal hozta össze az egyetlen…..
"Ő itt Mi Lilly kutyánk! 2010.02.21.-én lesz 4 hónapos. Nagyon ravasz és egyben okos kis csivava. Imádjuk, mert mióta megérkezett hozzánk azóta a csúnya tél is jobban tetszik" - írta nekünk Era. ..
kineknem 2010.02.11 14:35:10
@farkasera: Nehogy megbántódj :). Nekem nagyon tetszik Lilly!
"Szupermarketben vettem egy endívia salátát ami be volt bugyolálva folpack fóliába és ha nem is fagyasztott, de némiképp hideg állapotú volt. Hazatérve fürdetem a salátát, szedegetem leveleire, amikor az egyik levél tövében leletre bukkanok, annyira picire, hogy először csak…..
Yewande hat hónapos, a hátán fekszik, a feje alá kulcsolja karjait, és egyszerűen jól van. Lent - hasonló jó kedvben - Zuri nevű anyjával látható. ..
Gábor minden felesleges kísérőszöveg nélkül küldte el nekünk mázli, a shi-tzu kölyök fotóját. De hát szavakra momentán nincs is nagyon szükség...