Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ová rumá csicsi bulá (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi poszthoz kapcsolódó írást teszünk ma közzé, elodnek köszönjük!Kedves Ellenőrző blog!   Azt olvastam a minap, hogy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szeptembertől visszaállítaná a buktatás lehetőségét az általános iskola második osztályának végétől.…..
Szombaton este Hollywood átköltözött a keleti partra, pontosabban Washingtonba, egészen pontosan pedig a Fehér Házba, ahol Obama elnök a Fehér Házban dolgozó tudósítóknak adott vacsorát, és amire a hagyományoknak megfelelően elég sok hollywoodi celebritást is meghívtak, köztük…..
ová rumá csicsi bulá (törölt) 2010.05.03 19:40:21
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
ová rumá csicsi bulá (törölt) 2010.04.13 11:40:40
A legnagyobb példányszámban eladott népbutító baromság, a Blikk mai számának egyik címe szerint Kozso, a nemzet szomorú szamurája lehet a milliókért megvásárolt X-Faktor című énekes tehetségkutató egyik zsűritagja. Namármost, a cikkben már sokkal óvatosabban fogalmaz az…..
ová rumá csicsi bulá (törölt) 2010.03.12 12:14:38
Leírhatatlan, elmondhatatlan, katartikus élmény volt elindítani ezt a videót hajnalban, ilyet én még soha, sehol, talán csak a híres Star Wars: The Holiday Special-ban voltak ehhez hasonló mozzanatok, de Csubakka ugrása mindent visz. Halkonzervet reklámoz a videó egyébként. ..
ová rumá csicsi bulá (törölt) 2010.02.02 16:39:57