Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guss

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban többen kérdezték fb falunkon, tervezünk-e valami nagy karácsonyi meglepit? Nos, ahogy a hét elején már ígértük, a válaszunk igen! Egyik legjobb barátunk, Benedek blogján alig két napja ért véget egy játék. Ott ez már befejeződött, de csak azért, hogy itt és most a Manzárdon…..
Becsületesen tegye fel a kezét az, aki nem szeretne egy olyan helyen lakni, ahol folyamatosan a nap 24 órájában, a hét minden napján megadatik a természet közelségének érzése, miközben egy közel 20 milliós metropolis kellős közepén él. A São Paulo-i Fernanda Marques, a Marques Arquitetos Associados…..
Gondoltam, hogy elhúzom még január végéig az aktuális hónap legőrültebb designcuccainak bemutatását, de már most annyi gyűlt össze, ami megér egy felsorolást. Mókus alakú tál, teafűáztató-kacsa, infúziós tasak-lámpa, belső szerveinket ábrázoló póló, a designerek most…..
Vajon milyen lenne a világ, ha minden a minimalizmus elvén működne? Semmi más nem lenne, csak letisztultság és egyszerűség. Az Antrepo nevű tervezési tanácsadással foglalkozó csapat világmárkák designját csökkentette a minimumra, ami egyrészt érdekes koncepció, másrészt arra…..
HeStyle A nap fotója: szakáll 2011.01.10 08:00:00
Ennyire furcsa szakállat igazán nehéz növeszteni. A fiatalembert Xoannak hívják és ez a fotó egy magazinnak készült róla.Nektek mi a véleményetek erről az arcszőrzetről?És úgy általában a szakállakról? Korhoz kötött a viselete? ..
guss 2011.01.10 19:57:07
Sajnos a most nagyítónk alá kerülő lakás se nem bérelhető, se nem eladó. Tehát ahogyan magamat, úgy mást is gyorsan le kell csillapítanom. Nem kell feltétlenül sem a bankszámlát lenullázni, sem rohanni a New York-i járathoz. Ez az elképesztő apartman ugyanis egy mintalakás. Stefan Boublil és az…..
Folytatódjon a leskelődés a 2011-es IKEA újdonságok között. Ezúttal nappali és hálószobákat mutatok.   Új stílusvonal jelenik meg 2011-ben, az etno. Afrikai ihletésű, geometrikus, ismétlődő minták, földtónusok: élénknarancs-barna-fekete-bézs színek jellemzik.…..
Lehet élni stílusosan 17 négyzetméteren is. Úgy, hogy vannak funkcionális lakásrészek - konyha, fürdő, nappali, háló -, elegendő tárolóhely és még szellős is. Felháborítóan jó munkát végeztek a lakberendezők. wow!interiors A kis apartman előnye ugyanakkor, hogy nagyon…..
HeStyle Kipróbáltuk: Asos webshop 2010.05.31 19:00:00
Ezúttal (többek között) egy cipőt szereztünk be az asos.com webshopból. Néhány szó a tapasztalatokról. Az asos webshopja nem kizárólag a saját márkáit árulja, kategóriánként megtalálhatóak benne sportos, utcai és prémium kategóriás márkák is. Ez nekem nagyon tetszik,…..
guss 2010.05.31 19:23:32
hu.wikipedia.org/wiki/Cip%C5%91m%C3%A9ret

Azért a fent említett méretezés összevetés nem ilyen egyszerű ám! ;)