Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polisz

6 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap ugyan azt írtam, hogy az oroszok harcolták ki a Szíria elleni amerikai légicsapás elnapolását, de ebben egyéb tényezők is komoly szerepet játszottak. A közvélemény, az internet, és Irak bosszantó öröksége. A közösségi felületek, az alternatív média növekvő…..
Gondolom milliók anyáznak, hogy nem tudják iPhone-ról vezérelni az IPTV-jüket, de minthogy ez a prémium szolgáltatás része a T-Home-nál, ami 2 hónapja nem működik, itt a helye: Egy közel két hónapja nem működő szolgáltatással kapcsolatban írok Önöknek, kérem jelentessék…..
polisz 2012.05.23 19:19:52
@Pöttyösbögre:

"1. bejelentetted a hibát? tudod nem emailban hanem telefonon. Néma gyereknek anyja se érti. El ne hidd, hogy bárki is ott ül és azt nézi, hogy konkrétan az ügyfelek bármelyikénél is baj lehet. Honnan is kéne tudnia bárkinek is, hogy nálad valami nem működik??? Ha baj van, be kell jelentenni. Ennyi a kötelezettséged a számla fizetésen túl."

Komolyan nehezen hiszem el, hogy miként vagytok képesek írni, ha olvasni nem tudtok. Bejelentettem. Háromszor. Olvashatod a fenti levélben.

"2. emailban küldtél levelet. Ami reklamációként érkezik. Iktatták...30 nap múlva megérkezik majd a válasz. És ha jogos volt a problémád és nem a bénaságod miatt, akkor rendezni is fogják."

Nem a bénaságom miatt, hiszen azt is leírtam a fenti levélben, amit tényleg nem olvashattál, hogy a probléma általános, ők is jelezték, de ha nem hiszed nézd meg az adott iOS alkalmazások fórumait.
polisz 2012.05.23 19:22:41
@PlastiCat: No igen, amikor TV-ről szóló blog bejegyzés van valahol, mindig megjelennek azok az emberek, akik büszkén hirdetik, hogy nincs TV-jük. A TV-zéssel megspórolt időt pedig így blog-ok olvasására és kommentezésre fordíthatják.
Politikai Szótár LMP 2010.02.03 22:29:04
Ajánlószelvény – Amelyből szorgalmas internetes kampányunk és gyér számú lelkes önkénteseink által körzetenként már csak 714-et kell összegyűjtenünk. Bicikli – Amivel közlekedünk, főleg kampány idején, amíg a jogvédő munkánkért kapott szolgálati Saab-ot a…..
Az MDF Budapesti tagozata úgy látszik rátalált a blog-ra, mert világgá csiripelte (mind a 120 követőjének) a twitteren az egyik Fidesz szótár bejegyzést: **FIDESZ SZÓTÁR** A Zemberek – Választópolgárok, akikre négyévente egyszer vagy kétszer szükségünk van.Hamarosan jön…..
Politikai Szótár MDF 2010.02.02 19:03:26
Államadósság – azon Bokros Lajos érintése által saját öntudatára ébredt makrogazdasági mutató, amely minden külső körülmény, kormányzati döntés és parlamenti szavazás következményeire való tekintet nélkül minden körülmények között betartja az Alkotmányt.…..
Politikai Szótár Jobbik 2010.02.01 15:15:00
Amerikai Egyesült Államok – Nemezetek távoli olvasztótégelye, amelyet a háttérben mindig a Zsidók irányítanak. ÁVÓ – A Rendőrség, bármit is csinál. Buzi – Valamennyi homoszexuális, transzexuális, leszbikus, transznemű ember, aki mint tudjuk szőrős lábára…..
Politikai Szótár MSZP 2010.01.31 17:51:19
Adócsökkentés - Adóemelés Drazsé – Szakpolitikai műhelyeink által összeállított gyógyszer. Segítségével a beteg számos területen drasztikus teljesítményromlást, zavarodottságot, mozgóképek fatális félremagyarázását érheti el. Elkúrtuk – „A haza…..
Politikai Szótár FIDESZ 2010.01.30 18:23:00
Indul a kampány, és egyre több új önkéntes, aktivista csatlakozik a pártok csapataihoz. Mivel a politika egyre bonyolultabb, a pártok kommunikációért felelős agytrösztjei egy-egy listát állítottak össze a kevésbé ismert fogalmakról az új tagoknak. Titkosszolgálati módszerekkel…..