Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsop

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X47 2011.01.31 09:30:00
Kizárt dolog, hogy kétszer ugyanazt a hibát elkövessem, ezért már az összefoglaló kezdetekor tele a kád, kicsivel kevesebb habfürdővel, mint Jerzsiéknél, Balázs ma egész tűrhetően néz ki, ó, megnyugtató ez az állandóság az ébredezés pillanataival. Rögtön utána picsulás,…..
hogyvolt House 6x05 - Instant karma 2010.05.05 09:00:00
House-hoz ezen a héten olyan hetibeteg kerül, akivel már a világ összes túlfizetett orvosa sem tudott mit kezdeni, így a milliárdos apuka úgy döntött, ideje erősítést hívni, és egyenesen a legjobbhoz fordulni. Apuci amúgy igazi üzleti zseni, a keze alatt arannyá vált minden, a…..
A Gawker-birodalom sci-fi szakblogja, az io9.com szedte össze azt az ötven égetően fontos kérdést, amire jó lenne még ma választ kapni, és amire sejthetően nem fogunk persze, mert Lindelof és Cuse a satán fattyai. Mivel jó részük spoileres a sorozatot magyarul követőknek, csak…..
dzsop 2010.05.23 12:12:06
@♥ Kitty ♥: a maradék, nem hülye kérdésre mi a válaszod?
dzsop 2010.05.23 13:10:08
@♥ Kitty ♥: " A masik fele meg mar reg meg lett valaszolva, vagy ki lehetett kovetkeztetni... "
hát szép sorjában... :D
Kedvenc sorozatunk eddig sem bánt kesztyűs kézzel a szereplőgárdával, sorra hullottak el fontosabb és kevésbé fontos karakterek - a hatodik évadban meg egyenesen arat a halál, de erről inkább csak majd az ugrás után, spoileresen. Addig is egy galéria, amin az Entertainment Weekly…..
dzsop 2010.05.23 12:41:57
@ElPadre: amikor sayid felrobbant a bombával egy fülkeajtó elég rendesen eltalálta lapidust... :(
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Béla hiába tudja bizonyítani, hogy a békéscsabai rendőrség bírságolásának idején egy másik városban tartozkódott, a békéscsabai rendőrség a füle botját sem mozgatja. A bírságot persze kiszabták és fellebezhet ha akar, de hiába ír leveleket, arra senki sem reagál.…..
dzsop 2010.02.01 19:09:38
Az első négy perc kikerült az internetre, csak az klikkoljon, aki nem bírja kivárni a keddet! Ez az utolsó posztom ma, spoliereket mégsem teszek ki, mert akkor nekem is el kellene olvasnom őket, és azt nem akarom. Szerda reggel 5-re minden kiderül. ..