Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martinfjord

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei évad a Hősök vs. Gazemberek témakörre fűzi fel a Survivort, azaz a korábbi kiadások legemlékezetesebb hőseit, a szerethető jófiúkat és csajokat ereszti össze a közutálatnak örvendő gazemberekkel, akik azért sokkal érdekesebbek, valljuk be. Az ugrás után lesz két…..
martinfjord 2010.02.13 15:47:28
@bhead: azok nem kamuk, tenyleg ak47-es gepfegyvert tartottak a helyi torzsek a nyakahoz csak lekaratezta oket:D hazugsagvizsgalaton is reszt vett, jo, nem azon amit a CBS szervezett, de egy ismeros orvosa alairta hogy nem hazudik :DDD (amugy szerintem kellenek az ilyen karakterek, teljesen dobbenetes tavolsagban el a faszi a valo vilagtol, mokas)
Röviden, gyorsan, lényegretörően: a CBS 2 évadot kért a Survivorból, ami ezzel 22 kiadást tutira megél, csak az a kérdés, hogy Jeff Probst részt vesz-e a két új évadban vagy sem (egy korábbi nyilatkozatában mintha azt mondta volna, hogy 20 neki elég lesz). Egy biztos, Probst…..
martinfjord 2010.01.30 17:03:37
wow nem is vagtam hogy nezi valaki rajtam kivul Survivor-t, zsiir:D Amugy a legelso szezon aminek a finalejat amerikai egy emberkent nezte 50millio nezo, kihaltak az utcak, mindenki a tv elott ult, szoval az mai szemmel mar tenyleg kicsit lassu, de ebay-en meglehet kapni par dolcsiert a highlight DVD-et es azt erdemes megnezni, tanulsagos lecke moralrol, manipulaciorol, vegulis mindarrol ami egy irodai vagy iskolai vagy barmilyen mikrotarsadalmi szinten megy csak ritkan nezheted igy felulrol az egeszet.

Az ausztral season ota szerintem semmi baj a dinamikaval bar teny hogy a 7-es season-el Pearl Island-en lett vegleg olyan a show amilyen (ausztraliaba meg hallotal olyan kiszavazasi indoklasokat hogy: "tul koran van meg a szovetsegekhez ez a jatek nem errrol szol" ....yeah right:D) Aki meg sose latott ilyet az vegye meg vagy toltse le a 10-es seasont DVD-en Palau szigeten (amugy a legszebb lokacio a 20 evvad alatt) es szerintem onnantol kezdve ugy gyuri le season19ig mint a bon-bon-t. mivel en nem eltem itthon es sose lattam a magyar survivort (de tudom hogy az RTLnek megvolt a licensz) ezert kerdeznelek titeket hogy szerintetek milyen volt? es miert vettek le az adasrol? nem nezte senki? hol rontottal el az originalhoz kepest?

a how i met your whatever, egy nagyon repetativ unalmas sitcom szerintem es amit fokepp elrontottak benne az az hogy nem szeretheto a cast, van benne egy tipikus the guy you love to hate, az a szoke gyerek, de nem fogok azert nezni egy sorozatot mert van benne egy egoista akin jol lehet szorakozni hiszen ez nagyon egysikuva teszi (ugyanugy ahogy szerintem a south parkba is teljesen hasznalhatlan minden karakter eric cartmen-en kivul, viszont o meg ritkan villant akkorat hogy vegig vigyen egy teljes epizidot, azert neha megteszi a kis naci;) na mind1 szal a lenyeg hogy a Friendsben minden karakter jol kidolgozott volt es elkepzelhetetlen volt hogy egy ember miatt nezd, a barati tarsasag miatt nezted es a vegere minden csajjal el tudtad kepzelni hogy jarj es minden sraccal hogy haverkodj, ehhez kepest ebbe a how i met-be a ket csaj kozul az egyik iszonyuan ellenszenves a masik iszonyuan idegesito (es neha megvivnak erte hogy esetleg helyet csereljenek) a pasik kozul ketto teljesen unalmas (leglabb lenne egy chandler fele poen gyaros, de egyik sem mond poenokat) es aztan van egy eric cartmen-unk, de ez szerintem keves, az hogy egyatalan beszelgetnek errol a sorozatrol szerintem azt mutatja hogy mikozben millio es egy eneklos/tancolos/jegtancolos/felesegvadaszos/nevetsegesen primitiv "sztarok" mindennapjait nezos reality teret hoditott a sitcomok szinvonala is lecsuszott mert aki meg ebbol a tv valasztekbol is inkabb egy sitcomot nezne, annak valahogy eleg ez is. just my 2cents anyway.