Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csoppespotty

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
csoppespotty 2010.11.11 11:39:27
tv2.hu/mokka/video/szobatisztasagra-nevel-csopp-es-potty

És ti vagytok a legjófejebb blogos brigád!:))
Minden kedves olvasónknak szívből ajánljuk az alábbi terméket, amely a Főnix-elv alapján készült. Amennyiben rendelnél, ITT megteheted.Érdekelnek a részletek?Kattints a tovább gombra!       TOTÁL KIBORULT A BILI? A NYUGTATÓ MEG SEHOL?   Bizonyára Te is…..
csoppespotty 2010.11.08 14:14:37
Először is üdvözlök mindenkit, mint új segédszerkesztő. Kérek minden kedves Olvasót, hogy nézze el nekem a rutintalanságomat, ugyanis ez életem első blogos írása:) Pisike, és Kakika. A két új játékszeretek.Egy elsőre hihetetlen weboldalra leltem a minap. Nem akartam hinni a…..
csoppespotty 2010.11.08 08:55:31
tv2.hu/mokka/video/szobatisztasagra-nevel-csopp-es-potty

Megtalálták a weboldalunkat, behívtak, a nép pedig azóta is keresi a neten a márkanevet, amit kitaláltunk. Kell ennél több?:))

Ja, és akik kedvelni szeretnének minket, azoknak itt egy fészbúk link:
www.facebook.com/pages/Csopp-es-Potty/174337462580937
Kedves vevőnket faggattuk, aki egy Potty kulcstartót vásárolt nálunk: kinek veszi? Kiderült, hogy Csöpp és Potty (vagyis Pee & Poo) már régóta a látókörében van, gyakorlatilag azóta, hogy megalkották őket, és most végre tudott vásárolni is, méghozzá a barátjának,…..
A bilire szoktatás nem modern probléma. Az ókori görögök nem zenélő műanyag csodákkal, hanem agyagból készült trükkös szerkezettel próbálták megoldani a bilire szoktatást.Íme az angol nyelvű cikkecske, ami ezt mutatja be:theinput.net/2007/11/ancient-greek-potty-training.html..