Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Outlier

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vargtimmen Az igazság pillanata 2012.06.15 17:19:00
Mielőtt kezdenéd továbbolvasni, el kell indítanod ezt: Tehát: ma eljött a NAGY FORDULÓPONT, az Ítélet Napja, elválik a szar a májtól, megmutathatjuk, hogy nem szalmonellás húsgombócot zabálni meg ember-bárány hibrideket nézni jöttünk Ukrajnába! A feladat nemes és ránk van…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Outlier 2012.06.10 16:02:20
Hancu nemrég posztolt arról, hogy készül a világ legnehezebb platformjátéka, ehhez kapcsolódva írnék kicsit a Polytron által fejlesztett Fezről, ami szintén nagy erőfeszítést követel a játékostól, bár szellemi értelemben. A játék XBLA-n jelent meg egy hónapja, és szerintem…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Outlier 2011.12.14 13:53:49
Outlier 2012.05.03 13:10:51
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
Pénzkérdés Ketyeg a rezsibomba 2012.02.16 09:29:00
Tíz forint jövedelemből már négyet a lakásra költünk.    Gyors ütemben és drasztikusan növekedtek az elmúlt fél évtizedben a lakásfenntartási költségek. Ha folytatódik a tendencia tömegek lakhatása kerülhet veszélybe. A helyzetet jellemzi, hogy míg 2005-ben 32,96 százalék volt a magyar háztartások…..
Outlier 2012.02.16 13:43:18
@Kőmíves Kelemen: "Tény, hogy tudatosabb szellőztetést igényel a korszerűsitett épület, napi 2-3x 3-5 perces KERESZTHUZATOS szellőzés kell!"

Ennyi. Zacskohazban élek. A szomszedom is. Ugyanabban, gyakorlatilag, mert egy uj epiteso sorhaz, ertelemszeruen ugyanolyan anyagokbol, ugyanakkor epitve. Panaszkodik a peneszedesre. En nem. Mi szelloztetunk. O nem.
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
Outlier 2012.02.07 17:14:40
@Velence19: Genf
Az első cikk után hiányoltak az olvasók néhány ragadozó fajt. Természetesen a teljesség igénye nélkül válogattunk ki olyanokat, amelyekről megfelelő képanyaggal rendelkezünk, és általuk egy kis betekintést engedtünk ebbe a világba. A kéréseknek nem tudtunk ellenállni, így…..
Outlier 2012.01.26 15:13:15
@urbietnorbi: "Nem hiszem, hogy Fekete István keverte volna a két fajt."
Biztos, hogy nem, irt cikkeket a temaban, amiben a korabeli vadaszokat ostorozta a tudatlansaguk miatt (ölyv=sas es hasonlok).
Reklámipar Gyalogosok szelleme 2012.01.26 08:15:00
Közterületi gerillakampány, mely gyorshajtásra és a gyalogosok veszélyeztetettségére hívja fel a figyelmet. A módszer egyedi, ám kissé veszélyes.  Tény, hogy a volán mögött ülők egy része kevésbé felelősségteljesen közlekednek, néha semmibe véve a kresz szabályait…..
Outlier 2012.01.26 14:52:37
www.youtube.com/watch?v=nMGgRIm-1_s

Fura, csak 84132 nezoje volt, kozel se 191k. Viral-szagot erzek. Attol meg jo. Csak veszelyes.
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..
Outlier 2012.01.21 20:40:10
@jari: megelőztél. Nálam az A Fegyver.
Mit meg nem tesz manapság egy óragyártó, hogy birtoklási vágyat váltson ki a férfiból. A Breitling koncepciója a összes ösztönre mesterien apellál. Más kérdés, hogy a látottak alapján lesz-e valaki, akinek fantáziáját valóban a karóra ragadja el, és nem a vágott kipufogós…..
Outlier 2012.01.17 19:48:52
@XPS:
looser: lazább, tágabb
loser: vesztes

Nem szoktam gramarnáciskodni, de belefutottam mult héten egy (kissé trágár) példamondatba, amit sose fogok elfelejteni.

Az óra kéne.
Biztosan emlékeztek még Midnite-ra. Nos, tőle kaptuk a következő képet is. Örök hála neki! Mi a megoldás arra, ha a zsúfolt, tömött trolin nincs hely? Legyen kéznél egy olyan szék, ami csak a tiéd. Valószínűleg így gondolhatta ez a srác is. Saját székkel szállt fel a…..
Outlier 2011.12.07 09:21:07
@Hány Éves: a borso tavasszal/nyar elejen terem. Akkor tudod fejteni. Decemberbencsak akkor, ha:
a elraktal telire huvelyestul
b ez egy ausztral troli.
 „A gyermek és a tanuló nem vethető alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak”. – áll a mondat a törvényben amit Michl Ferenc a KDNP képviselője törölne. Természeten odáig nem merészkedik…..
Outlier 2011.11.30 14:32:18
@Biga néni: "Érdekes módon, az én gyerekeim nem agresszívek" Sokaig az en gyerekeim se voltak. Aztan szoltam a nagyobbnak, hogy ha elveszik a jatekat a homokozoban, akkor nem feltetlen a bamban bamulas a legfantasztikusabb megoldas.
Az elet egy boszme homokozo, teli mindenfele emberrel, olyanokkal is, akik nem tartjak be azokat a szabalyokat, amikrol te azt hiszed, hogy kovetendoek. Lehet, hogy azert, mert verte oket az apjuk, lehet, hogy masert. Mindegy, hogy miert, de teny.

En inkabb ugy nevelem a gyerekeim, hogy ne erje oket felkeszuletlenul az, ami odakinn van.

Masreszrol, hogy ne legyek tlejesen off: engem ruhazott meg tanarom iskolaban es
- jogos volt
- hasznalt
Lehet jonni a veresellenes szoveggel, de ez teny. Lehet mondani, hogy "Node szepen el is magyarazhatta volna." Lehet. Nem magyarazta, hanem adott egy sallert. nagyot. Mukodott. Nincs okom panaszra es ha talakoznek vele, akkor meghivnam egy sorre, mert epulesemre szolgalt az a pofon.
Outlier 2011.11.30 16:43:05
@a_tom: "Ha valaki azt állítja hogy szükséges volt az a pofon amit gyermekkorában kapott, az arra céloz hogy akkor annyira gyengeelméjű volt hogy észérvekkel nem lehetett volna meggyőzni, de az ütéstől hirtelen kifeljődött az agya, vagymi?"

Nem. Amikor en azt mondom, hogy a pofon jobb emberre tett, akkor egy tenyt kozlok. Spekulacio lenne azt allitani, hogy a pofon nem volt szukseges. Lehet, hogy eszervekkel is meg lehetett volna gyozni, de az adott tanar nem az eszervekkel neveles utjat jarta.

Az eszbeli kepessegeimnek (ugy is mint "kifejlodott az agyam") annyi koze volt az egeszhez, hogy felfogtam az ok (nem viselkedtem ugy, ahogy a tarsadalom egy normalis tagjanak viselkednie illik) es az okozat (egy pofon) kozti kapcsolatot es ugy dolgoztam fel az esemenyt, hogy tobbe nem tettem olyat, ami kivalthat egy hasonlo reakciot. Tehat a modszer mukodott.
Outlier 2011.11.30 16:52:53
@finizlik: Nem. Mint emlitettem, lehet, hogy az ertelmes rabeszeles is mukodott volna, de nem volt lehetosegem valasztani. Eleg ertheto voltam? Csak azert kerdem, mert az elobb is ezt probaltam megosztani, de ugy tunik nem jott at.
Hosszú és parttalan vitát lehetne nyitni arról, hol pofátlanabbak, gátlástalanabbak és közveszélyesebbek a vadászbűnözők: Máltán, Cipruson, Olaszországban vagy esetleg Magyarországon. Nehéz lenne a korrekt sorrendet felállítani, mert például míg a két Földközi tengeri…..
Outlier 2011.11.29 17:01:39
@borzash: +1 Lotem mar macskat a hatarban. Es mindemellett termeszetbaratnak tartom magam. Mert szep dolog a termeszetvedelem es a ternmeszet vedelemre is szorul, de nem agyatlanul.

A Semjen jelenseg meg... arra is +1 borzashnak, tokeletes a parhuzam, amit talaltal.

egy -egyebkent - MME tag
Outlier 2011.11.30 07:24:05
@GrenAbla: Orulok, hogy sikerult megfognod a hozzaszolasom lenyegi reszet. Nem, trollt meg nem lottem.
Az angolok gondolnak a jövőre; nagyszabású tervbe kezdtek a londoniak. Vasútállomást építenek a Temzére, és a tetejét beborítják több mint 4400 napkollektorral. Az eredetileg 1886-ban épült híd így a világ legnagyobb napkollektorokkal fedett hídja lesz. És valószínűleg…..
Igen komoly videóval lepi meg az embert az ESET. A vírusirtók és biztonsági szoftverek mesteri készítője adott a terminátor hangulatnak: a vírusirtó 5. kiadása nem csak szkennel és karanténba helyez, hanem egyenesen az alvilág legalsó szférájáig rúgja vissza a rosszakaratú…..
Lukács György teljesen meggárgyult - ez már tény, a Star Wars őstrilógián felcseperedett geek világ hitetlenkedését már rég felváltotta a csendes, izzó, telhetetlen harag. Még a beígért buzerálatlan verziókat is sajnálja tőlünk, miközben lassan, apránként…..
Outlier 2011.09.09 15:28:42
@billy reed: "a járművek aerodinamikáját repülési szakértők ellenőrizték"

Aerodinamikajat... A jarmuveknek... Mondj mar legyszives egy jarmuvet a filmbol, ami szerinted azert maradhat fenn a levegoben (tartosan!), mert aerodinamikaja lehetove teszi!
TIE fighter mondjuk...? Jabba homoksikloja (vagy mi a retek a neve)...? A Slave II...? A jawa lanctalpas...?
Outlier 2011.09.09 15:31:59
@Outlier: Ahhh, en vagyok a hulye...
Lucas: - Kedves szakertok, ellenoriznek a jarmuvek aerodinamikajat?
Szakertok: - Persze.
Ket hettel kesobb.
L: - Kedves szakertok, ellenoriztek a jarmuvek aerodinamikajat?
Sz: - Igen, ezek nem repulhetnek.
L: - OK, en is igy sejtettem, koszonom.
A Cowboyok és űrlények hervasztó élménye pontosan megvilágítja, milyen nehéz fába vágja a fejszéjét, aki a western műfajával szeretne játszadozni. Különleges zsánerről van ugyanis szó, amely a műfajok nagy családjában szinte egyedüliként idéz meg egy konkrét földrajzi,…..
A márkás és menő cuccokért vívott forradalom már megért a Konzervatóriumon egy posztot, amely fontos kérdésekre irányította rá a figyelmet, talán leginkább a fogyasztói világ legaljaként vagy végállomásaként mutatva be az „agyatlan forradalmat”. Van egy-két pont,…..
Outlier 2011.08.24 16:55:01
comment:com Életet mentett az HBO 2011.08.23 14:30:00
1995-ben Shelia Nevins, az HBO dokumentumfilmes részlegének a főnöke egy újságkivágást küldött el két, akkor még 32 éves dokumentumfilmesnek, Joe Berlingernek és Bruce Sinofskynak. A cikkben egy brutális…..
Outlier 2011.08.24 11:47:43
@Neretil: "Épp ezért vagyok meglehetősen szkeptikus a talál negyedik személy DNS mintájával. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy az egyik helyszínelő rendőré, vagy a boncolást végző orvosé."

"In addition, a hair "not inconsistent with" Terry Hobbs, stepfather to Stevie Branch, was found tied into the knots used to bind one of the victims" / en.wikipedia.org/wiki/West_Memphis_3 /

Hajat azert gyujtottek a 90es evekben is, gondolom...
Pippa Middleton hátsója jött, látott és győzött. Több mint egy hónapja tart a diadalmenete, és ha elég ügyesen játssza ki a lapjait, tíz év múlva ugyanúgy dekádot ünnepelhet, mint Paris Hilton a szexvideójáét a napokban (CNN talkshow keretében, eskü. Mrs Hilton külön…..
A magyar nép kétségkívűl vesztesnek született. Nem véletlen hát, hogy elsősorban olyan népekkel rokonszenvezik, akik hasonló, szánalmas szopóágon vannak emberemlékezet óta. Ilyen rokon vesztes és ezért a magyarok számára példamutató testvérnépség például a mostanában…..
Alamásajelentése: kétszínű, sunyi, rosszindulatú, gonosznévnap: máj. 22...
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...