Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halandó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Gondoltam, leírom megbaszatlanságom történetét. Ugyanis mondhat bárki bármit, egy huszonéves egészséges nőnek igenis vannak szexuális vágyai, amiket A esetben kielégíthet a párja segítségével, B esetben, párkapcsolat híján próbál lőni valakit a céllövöldében eme nemes…..
 Kik fordítják a filmeket? Hát leginkább azok, akik ugyan tudnak angolul, de magyarul nem. Illetve minden angol szónak tudják az első jelentését. Ezeket mondattá fűzik, és ami így kijön, arról azt hiszik, hogy az magyarul van. A leggyakoribbMár gyerekkorom…..
 Mi az igazán fontos a nőnek? Anyukám azt tanította, hogy aki engem nem bántott, azt nekem sem szabad bántani. (Ebből már egyedül raktam össze azt, hogy aki viszont igen, azt üssem, ahol érem.)Már gyerekkoromban sem tudtam megenni a húst. Talán a nagyinál kezdődött,…..
Halandó 2010.06.17 15:31:12
@hirtelen: Szerintem "vastagszájú nyomorultra" csak olyan operáltatja magát a kora előrehaladtával, aki nem volt képes önbizalmat kinevelni magában az évek folyamán.
Ezen a ponton osztom Mage korábban kinyilvánított véleményét, miszerint:
"Ha lehetne választani, egy dolgot adnék a nőknek. Önbizalmat. Attól lesz a nő igazán szép. Nem a hajától, nem az arcától, nem a mellétől, hanem ha szikrázóan süt róla az önbizalom."
Így visszakeresve, ezt pont Dinának írta anno egy hozzászólásában.
Fighter Ha késsel támadnak ránk 2010.02.25 23:25:00
Néhány poszt erejéig a késes támadások témakörével fogunk foglalkozni: először megnézzük, milyen esélyeink vannak kés ellen, majd azt is, hogy mit tehetünk ilyenkor. Senki sem nyerhet kés ellen fegyvertelenül, mondják. Általánosításnak tűnhet, de az egyik leggyakoribb tévhit…..
Halandó 2010.02.26 17:39:58
Ha már mindenki így belejött a linkelgetésbe, gondoltam idebiggyesztem a késes harc régi alapját, a tőrharcot a reneszánsz vívókönyvek alapján:
www.youtube.com/watch?v=P1M4nqBb0sQ&feature=PlayList&p=5869D6F90312E110&index=21
Lightosan kezdődik, de jó kis válogatás. Mielőtt valaki beleköt egy-két mozdulatba elárulom, hogy a rondel tőr nem kétélű, mi több egész széles a háta (a metszete háromszög).
Tehát érdemes kicsit a WMA alapokat is áttekinteni, mivel a veszély egyáltalán nem új keletű, csak régen a hosszabb tőröktől kellett tartani.

És egy egyáltalán nem olcsó, de hatásos utcai védőfelszerelés:
www.spycatcheronline.co.uk/black-weatherproof-disguised-bulletstabproof-jacket-p-380.html
Halandó 2010.03.02 12:14:04
@ghostbear: Az ökölpajzs és a buckler nem csak a gladiátorokra volt jellemző, hanem egészen a középkor végéig használták.
Bár valóban hatékony, nem tartom életszerűnek, hogy bárki is ilyet hordjon magánál akár gyalog van, akár autóval. Továbbá ezt is elő kell venni, meg kell fogni rendesen.
Ha valaki mégis ilyenre vágyik, van itthon elég páncélkészítő a sok haditornász és hagyományőrző csapat révén (ó- és középkori csapatok egyaránt). Többségük könnyedén, netán már rutinból elkészíti kérésre.
Halandó 2010.03.02 17:29:08
@ghostbear: Nem egész értem hogy akarod összecsúsztatni, de én amúgy csak még egy plusz mozdulatot látok az elővételében.