Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fostedamiaun

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint a speed-, x-, meg mostanában e- kezdetű edzések, amiket az a marketingüzenet ad el, hogy tudd le gyorsan a testmozgást. (Mondanám, hogy gyorsan és fájdalommentesen, de ez kifejezetten nem lenne igaz.) A minap megkérdezték tőlem, mi a véleményem róluk. Használnak? Valamit…..
Gasztroszex Kis török varázslat 2012.03.27 08:00:00
Néhány extra finomságról még nem ejtettem szót, amelyeket a magyar gasztronómia abszolút nélkülöz, viszont Törökországban gyakori vendégek az asztalokon.Az egyik ilyen a gránátalmaszósz. Ez egy egyszerre nagyon édes és nagyon savanyú, barna színű, sűrű szósz, első…..
Nem volt elég a vulkán, a Wizz Air négy órát buszoztatta feleslegesen a Charleroiból Budapestre igyekvő utasait. HZS nem érti, mi sem nagyon, hogy bizonytalan információkra alapozva hogy lehet 300 embert 220 kilométert utaztatni. Sztori alant: Az eset masfél hete tortént ugyan, de…..
De még mennyire! Sőt, hasznos és egyszerű meoldás egy létező problémára, ráadásul szépen be is lehet fotózni, látványos. James Laurie, Londonban székelő designer egyszerű vizespoharakból készített pókfogó célszerszámot, melynek segítségével a ravaszul sarokba helyezkedő…..
Kezdjük a hetet egy nem túl aranyos emberrel:Neked nincs kedves éned!Rossz lehet... UPDATE: Felemás nap volt - míg a délutáni kvízt egy percen belül lőtték, ez a reggeli nagyon makacsnak bizonyult, de végül Karsa törzsmegfejtőnk csak elvgta anyakát... Gratula!..
fostedamiaun 2010.03.29 10:59:08
fostedamiaun 2010.03.29 15:32:48
@Karsa: ez lesz az:)
Miután mindenki épségben (?) hazaért az ünnepségről, gondolom, jöhet a napi második kvíz-kör. Ezúttal egy szürreáldada képet kaptok:A sár az első kis mágnes. Megint unfair vagyok, mert ismét egy saját, iskolai gyűjtés olyantól, akinek még nem volt meg a megfelelő…..