Regisztráció Blogot indítok
Adatok
addicted.to.fashion

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Britney Spears-szel ezúttal a POP magazin őszi/téli számában találkozhatunk, ahol menyasszonyi ruhába bújtatták (vagy legalább egy fátylat aggattak rá) és megpróbálták lolitásra venni a figurát. Sajnos azonban Britney-ben már nem sok maradt egykori, kislányos bájából, így…..
addicted.to.fashion 2010.09.11 09:07:42
Idén Saint-Tropez-ben ismerhette meg a nagyközönség a Chanel 2011-es Cruise kollekcióját, ami egész egyszerűen elbővült engem. A kollekciót nehéz lesz néhány szóval jellemezni. Karl Lagerfeldet elsősorban a 60-es évek vége, illetve a 70-es évek inspirálták. Ennek megfelelően…..
Strange's fashion & gossip Tíz 2010.05.12 08:23:00
Idén, azaz 2010-ben lett tíz éves a 10 magazin, ebből az alkalomból pedig a nyári számot tíz címlappal jelentetik meg, melyek mindegyikén híres divattervezők láthatóak. Így kerülhetett címlapra Karl Lagerfeld, Alber Elbaz, Donatella Versace, Tom Ford, John Galliano, Azzedine Alaia,…..
A napokban betértem egy Zara-ba (hosszú idő után először), de ahogy azt már korábban is megszoktam, ismét üres kézzel távoztam. A májusi kollekció legalább ugyanennyire hozott lázba... ..
addicted.to.fashion 2010.04.27 20:56:16
Egy mókás videón népszerűsíti Miranda Kerr a Victoria's Secret 2010-es fürdőruháit. Íme: ..
A Vogue Paris áprilisi számában Natasha Poly egy tevével barátkozik. A fotósok Inez Van Lamsweerde és Vinoodh Matadin voltak, a sorozat a "Natasha Grófnő" címet kapta. ..
A Vogue Italia márciusi számában jelentek meg a képek Mihalik Enikőről és Missy Rayder-ről "Tight Shape" címmel. A fotós Glen Luchford. ..
... leginkább feketében, fehérben vagy rózsaszínben...
addicted.to.fashion 2010.02.20 11:25:46
 Tegnap londoni lakásában holtan találtak Alexander McQueen-re, aki a jelek szerint saját kezével vetett életének - feltételezések szerint a néhány napja elhunyt édesanyja elvesztése miatt akasztotta fel magát.McQueen halála megrázó, az egész divatvilág érezni fogja…..
addicted.to.fashion 2010.02.12 13:54:51
Az Interview magazin februári számához készítette Craig McDean az alábbi nagyon színes képsort Sasha Pivovarova-val. Graffiti, káosz... ..
Bepillantást nyerhetünk a Pull and Bear tavaszi/nyári kínálatába. A fotók hangulatosak, igazi vidéki idillt idéznek... na és persze nyárias meleget. ..
Stella McCartney tavaszi/nyári kollekciójának arca Natalia Vodianova lesz. Nos, ismét szemtanúi lehetünk egy szörnyű McCartney-kampánynak. Bár végülis béna tervezőnek béna reklám... ..
A Zara fiatalabb korosztályának szánt kollekciójából is kiszivárgott már néhány kép:…..