Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaaTie

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kiskereskedelem Kohlhaas Mihályainak és Mihálynéinak korában élünk. KT elképesztő igazságkereső hadjáratba kezdet a „Sibrik Miklóson lévő” Penny Marketben, hogy visszaszerezze romlott olasz édességének az árát. Az semmi, hogy nem kapott pénzt, de a végső szívás…..
KaaTie 2007.06.18 14:54:46
KaaTie 2007.06.19 09:41:15
Pennibabi:)

Edesanyam sajnos ugy viszonyult az ugyhoz, mint egy ember, mire az arcaba rohogtek es nehany nem tul finom megjegyzes utan fakepnel hagytak. Megjegyzem, lehet h en vagyok a modortalan, de ilyet JOL NEVELT EMBER nem tesz. En, mint csak egy sima halando ugy ereztem, h o ezt nem csak azert nem erdemelte meg, mert kb a legynek sem tudna artani, hanem mert raadasul pofanrohogtek annak tudataban, h sikerult rasozni a romlott kajat.

Visszamenoleg nem tudtam masik boltot valasztani, ezt lehet, h inkabb te gondold vegig :)

Es baromira nem ultem volna le meg aznap, rogton az eset utan egy 25 kilometeres levelet irni, ha visszaadtak volna a penzt, vagy adtak volna masikat, elhiheted, nem vadasztam az alkalomra, h unatkozo bloggerek keresgeljenek helyesirasi hibakat a levelemben, amit 15 perc alatt irtam.

Olyannyira szemet voltam, h penz se kellett volna vissza, hanem elegedett lettem volna egy masikkal, bar ez is inkabb butasag, h egy romlott utan ugyanabbol az eresztesbol masikat akarok. Sot, olyannyira szemet voltam, h felajanlottam, h odaadom a 2 kajat, es nem lesz hianyuk se, ha masikat adnak. Minderre a valaszt, illetve a reakciot fentebb olvashatod.

Ha te elturod, h a sajat anyadat
atb@sszak, es lehordjak/lekezeljek, majd hulyenek nezzek, majd meghazuttoljak, akkor neked vagy nem volt soha anyad, vagy erdekes a viszonyotok. Tovabbmegyek: miutan en is dolgoztam hasonlo helyen, bennem fel sem merul, h esetleg a sajat uzletvezetoi felelossegemre, es csak mert nekem is szarul esne ha atvernenek, ne csereljem ki egy szo nelkul az ELSO KERESRE. Ugytunik te is tisztaban vagy vele, h kotelesseguk, akkor menyj oda, es kerdezd meg, h miert nem tettek.

Vegul: Azthiszem ram nem lehet mondani, h modortalan vagyok, mert akkor nem probaltam olyan naiv es buta baromsagokkal a vezeto "?lelkere?" hatni, hogy "ez nem vet tul jo fenyt az uzletukre, tudja?". Az igazan modortalan ember pofanb@szta volna a holgyet a romlott kajaval.